August 28, 2025Aug 28 1 hour ago, garmonbozia said:Kako flopuje Lukica nemoguće je navijati za njegaMrziš ga jer je Cigan 👀
August 28, 2025Aug 28 ameri kogabolikuraczamisljam jokicev izraz lica u paralelnoj stvarnosti gde je on u doncicevoj kozi veceras i onda ga neki novinar nakon poraza od poljske i usrane partije njegove ekipe i uopste atmosfere u i oko ekipe pita "da li si svestan da si prvi u istoriji koji je na EP ubacio 30+ poena uz po 5+ skokova i ukradenih
August 28, 2025Aug 28 pretpostavljam da ni luka nije odusevljen takvim pitanjem.inace, cisto sumnjam da bi se jokic pojavio da je u lukinoj situaciji a kamo da najavi oko allstara kako ce sigurno igrati za repku
August 28, 2025Aug 28 i ja pretpostavljam :)posto je jokicevim prisustvom postalo izlisno pisati zasto ne igra za reprezentaciju srbije, zaista bi valjalo otvoriti temu "zasto jokic ne bi igrao za reprezentaciju da je slovenac?"
August 28, 2025Aug 28 3 hours ago, Lord Stef said:Brat Ponitka Njemu izgleda klupska košarka služi da se spremi za reprezentaciju.
August 28, 2025Aug 28 Kad su uopšte počeli tako aktivno da koriste "troujka" izraz?ladno ne može da se vrati na A1 da se gleda utakmica Slo-Pol Edited August 28, 2025Aug 28 by Valk
August 28, 2025Aug 28 30 minutes ago, pbg12345 said:i ja pretpostavljam :)posto je jokicevim prisustvom postalo izlisno pisati zasto ne igra za reprezentaciju srbije, zaista bi valjalo otvoriti temu "zasto jokic ne bi igrao za reprezentaciju da je slovenacma jok, samo hocu da kazem da luka nikada ne preskace repku i nikada nema the decision.
August 30, 2025Aug 30 Luka Doncic sa dvadeset izvedenih slobodnih bacanja, kao da je Dzordan jbt. Edited August 30, 2025Aug 30 by Micko8
August 30, 2025Aug 30 1 minute ago, goofs said:Bila neka šorka na kraju utakmice, ne mogu da nađem snimakFrancisko se prosetao do kosa u poslednjoj sekundi nakon sto su se igraci, ukljucujuci i njega, pozdravili i stali. Bilo je i ranije situacija da igrac krene na kos iako su svi stali ali mislim da nikad nisam video da se igrac s loptom pozdravi s protivnikom a onda se zatrci na kos i polozi. Pomracenje mozga. Edited August 30, 2025Aug 30 by harper lee