September 2, 2025Sep 2 Ja cu idalje da zvocam. U halama imaju dzogere pogodne za omanji stan. Igraju im igraci sa suludim ugovorima i osiguranjima i nikom nije palo da nabavi ovo:https://www.courtfloors.com/promop-customs.htmlJa treba da im trazim. Izgibose ljudi.
September 2, 2025Sep 2 Srce mi je blize Poljacima i Dzordanu Lojdu iako je sa druge strane nas Zerson Jabusele @uini
September 2, 2025Sep 2 Lojd gine za Poljsku... I onda mi dodju strucnjaci i kazu da ne treba stranac Srbiji
September 2, 2025Sep 2 francuzi su prvi ili treci u svojoj grupi u zavisnosti dal ce izrael izgubiti ili dobiti sloveniju u poslednjem koluodnosno, ako budemo prvi u grupi, izbegavamo francuze do polufinala
September 2, 2025Sep 2 to pod pretpostavkom da ce francuska dobiti island, a poljska belgijumada, sad vidim poljaci igraju poslednji, ko zna mozda namerno puste u zavisnosti od raspleta u drugim grupama, prvenstveno c sa kojom najpre ukrstaju
September 2, 2025Sep 2 22 minutes ago, MiddleClass said:Lojd gine za Poljsku... I onda mi dodju strucnjaci i kazu da ne treba stranac SrbijiNe treba kupovni stranac Srbiji, a ti za CG angažuj i 11 ako oćeš.
September 2, 2025Sep 2 21 minutes ago, pbg12345 said:francuzi su prvi ili treci u svojoj grupi u zavisnosti dal ce izrael izgubiti ili dobiti sloveniju u poslednjem koluodnosno, ako budemo prvi u grupi, izbegavamo francuze do polufinalaDo finala, Fra svakako ide u deo žreba sa Nemcima, a Poljska će na drugu stranu kao druga. Nema razloga da kalkuliše Poljska, svakako pre žele Bosnu ili Gruziju u 1/8 nego Italiju. Nama naravno odgovara da pobedimo sutra, ušli bi u polovinu žreba gde smo (ubedljivo) najbolja ekipa
September 2, 2025Sep 2 kad smo kod stranaca uvek se pitam zasto dosta reprezentacija uzima neke divljake fibaevrokup nivo, ako se vec odlucuju za strancaok, ne mora nba, ali ima toliko amera ozbiljnih igraca u evropi koji bi na ovom nivou takmicenja pravili ozbiljnu razliku
September 2, 2025Sep 2 14 minutes ago, Djolle said:Do finala, Fra svakako ide u deo žreba sa Nemcima, a Poljska će na drugu stranu kao druga. Nema razloga da kalkuliše Poljska, svakako pre žele Bosnu ili Gruziju u 1/8 nego Italiju.Nama naravno odgovara da pobedimo sutra, ušli bi u polovinu žreba gde smo (ubedljivo) najbolja ekipado finala naravno (mislim finale, pisem polufinale) sad gledam, ako spanija dobije grcku, grci ce biti drugi (u slucaju da gruzija dobije bih) ili cetvrti (u slucaju da bih dobije gruziju)to bi znacilo da bi u jednom delu zreba bili nemci, francuzi, grci i porazeni izmedju nas i turske, odnosno 4 od 5 ekipa koje su najvise pokazale na prvenstvu i koje su realno individualno najkvalitetnijedok bi u onom drugom delu zreba ostao pobednik nase grupe
September 2, 2025Sep 2 15 minutes ago, pbg12345 said:kad smo kod stranaca uvek se pitam zasto dosta reprezentacija uzima neke divljake fibaevrokup nivo, ako se vec odlucuju za strancaok, ne mora nba, ali ima toliko amera ozbiljnih igraca u evropi koji bi na ovom nivou takmicenja pravili ozbiljnu razlikuzbog cene verovatno tj. bola u kurcu likova koji igraju za milione da se cimaju leti, rizikuju povredu i zapostave individualni rad za neke za njih sitne pare
September 2, 2025Sep 2 1 minute ago, Heaviside said:zbog cene verovatno tj. bola u kurcu likova koji igraju za milione da se cimaju leti, rizikuju povredu i zapostave individualni rad za neke za njih sitne pareima smislane znam uopste koji je to novcani rang ("naknade" za igranje za razne reprezentacije)sa druge strane jbg, ovakvi turniri su kao stvoreni da igraci sebi nabiju cenu sumnjam da lojd npr "grize" iz petnih zila zbog ljubavi prema poljskom dresu, vec sto je ovakvim partijama statisticki u rangu sa ozbiljnim nba igracima, sto mu sigurno ozbiljno dize cenu