August 26, 2025Aug 26 Malo licemerno navijati protiv Izraela, osim ako svih 12 nisu neki pro genocidaši.Osetili smo to na svojoj koži i znamo koliko je umobolno da kažnjavaš legende i careve poput dva Saloa, Divca, Paspalja... zato što nam je predsednik kreten, a i dobar deo nacije odlepio. Edited August 26, 2025Aug 26 by Hele
August 26, 2025Aug 26 Biću mnogo žalosna ako se bude navijalo protiv Izraela, koji sprovodi genocid as we speak. Dok sam otkucao ovo nekoliko dece je razneto ili umrlo od gladi.Pritom nemaju ni Paspalja ni Divca, mada im je naš čovek Avdija najbolji igrač. Ok, dobar je i JamMadar. Edited August 26, 2025Aug 26 by Nikodije
August 26, 2025Aug 26 9 minutes ago, Nikodije said:Biću mnogo žalosna ako se bude navijalo protiv Izraela, koji sprovodi genocid as we speak. Dok sam otkucao ovo nekoliko dece je razneto ili umrlo od gladi.Pritom nemaju ni Paspalja ni Divca, mada im je naš čovek Avdija najbolji igrač. Ok, dobar je i JamMadar.Dakle, znaš dva igrača i oba su ok.
August 26, 2025Aug 26 6 minutes ago, Milošica said:Izrael će imati odličan turnir i doći do četvrtfinala.Tu ispadaju od nas.Možda dođu i do polufinala ako bude glasala publika
August 26, 2025Aug 26 8 minutes ago, Shan Jan said:Jel ima neki fantasy za Eurobasket da neko igra?Litvanci su napravili, po njihovim recima, najbolji fantasy za turnir - https://fantasy.basketnews.com/en - jer valjda moze da se igra i classic i draft.
August 26, 2025Aug 26 Hajde da ne izvlacimo glupave paralele. Ne, nije ok navijati za zemlju koja zadnje dve godine radi to sto radi, ja sam na ivici da ne navijam za nase zbog Vase. Verovatno ce zavisiti kako ustanem toga dana.
August 26, 2025Aug 26 Uzgred, Avdija je sluzio vojsku u toku pauze za covid i vise puta je bio glasan u svojoj izraelstini, ukljucujuci u zadnje vreme.
August 26, 2025Aug 26 Nama velika većina reprezentacije pumpa pa sad treba neko da navija protiv njih jer je hulja kreten?Ne poznajem momke iz Izraela i njihove stavove, niti navijam protiv njih, niti za.Svakako glupo pitanje i anketa i odvlači temu od sporta.Što i u nekim slučajevima treba, ali nisam baš upoznat da su igrači i stručni štab progenocidaši.Ako jesu, nabijem ih na kurac. Edited August 26, 2025Aug 26 by Hele