September 4, 2025Sep 4 11 minutes ago, garmonbozia said:pretražio i našao sam teSve je ok... hteo si malo da se nasalis u drustvu danas, da ispadnes smeker pred ribama, kad ono Izrael stvarno pustio Sloveniju... i sad nemoj vise da pokusavas fore jer je svaka sledeca gora. Ajmo po pivo, sutra je novi dan, jutro je pametnije od veceri.
September 4, 2025Sep 4 Just now, garmonbozia said:B92 komentari su na njihovom sajtu, odlepršaj tamo neprijatno je.Kao sto rekoh, ona prosla fora ti je bila malo smesna, ova ni malo.
September 4, 2025Sep 4 1 hour ago, spaceploitator said:Kako reći Fuck you Zionist state a da ne kažeš Fuck you Zionist state.Luka ❤️
September 4, 2025Sep 4 Cim se vrati u Los Andjelos, ima da ga gazdarica vodi na izlet u Izrael pred zid placa i da se duboko izvinjava, naravno ako je ovo tacno sto je izjavio.
September 4, 2025Sep 4 36 minutes ago, FPLS said:Nebitan im meč, drugi su pa su drugiSkroz sam istripovao da u tom krugu Slo, Pol, Isr svi imaju 1-1 Mislio sam da su ješe dobile Poljake
September 4, 2025Sep 4 3 hours ago, *edited by mod said:Arenasport.siMa jok, na našoj Areni, ali lik masturbira na Luku celu utakmicu.
September 7, 2025Sep 7 I posla Luka Galloa u penziju. Posle ovoga može još svašta da bude. Mada Švabe... Pola koševa ekipe, ovo ne znam kad se desilo, ako ikad. Posle pokolja velikih ekipa sad još samo Janis da otpremi kući Avdiju i IDF ekipu