August 26, 2025Aug 26 Evo ih naši, sad ako žvala tipa napadne nekog, treba li po našoj repstaciji pljuvati i mrzeti je?NOVA portalStefan Jović puca od ponosa zbog Nišlija na protestu, pa...Stefan Jović, reprezentativac Srbije u košarci, poslao je poruku povodom studentskih protesta u Beogradu.
August 26, 2025Aug 26 Da košarkaši imaju različite stavove od onoga što je zvanična politika njihove zemlje.Što ja da mrzim izraelske košarkaše jer im je predsednik kreten i vojska genocidna?Ako mogu dokazi o političkim stavovima igrača, onda ok.
August 26, 2025Aug 26 Just now, Hele said:Da košarkaši imaju različite stavove od onoga što je zvanična politika njihove zemlje.pa jel imas neke free palestine primere od avdije & ekipe? kontam nemas
August 26, 2025Aug 26 Pa ne znam ništa o njima, ni pro genocid, ni pro mir.Ne znam ni ja što treba da imam, nek onaj koji je otvorio temu dokazuje zašto treba navijati protiv Izraela, nisam ja pokrenuo tu temu, ja se time ne bih ni bavio.Tek da ne ulazim na naše licemerstvo oko Jokića, a svi kolektivno drkamo na njega.Jedina razlika između Netanjahua i Vučića je u tome što ovaj prvi može da ispunjava svoje snove, drugi samo i dalje mašta i čeka trenutak.Mada, ok, ajde, ako bi mi krenuli sa nekim napadima i ubistvima, dala bi se još jedna šansa da se ovi što su podržavali pokaju i bar odustanu od podrške, ako već ne osuđuju sve što se dešava. Edited August 26, 2025Aug 26 by Hele
August 26, 2025Aug 26 probao si da relativizujes sve redom, nije ti uspelo i sta sad.ja ne drkam na jokica, i sramota me je njegovog pechenjara majndseta u odnosu na sns i dodika.ali ovo sa palestinom je neka druga dimenzija, pa ako mi pokazes ovo sto si davao kao primere za bodgana, avrama i vanju, samo sa avdijom i palestinom, sve kul. pevacu im.
August 26, 2025Aug 26 @Hele Ne bi branio sportistima naci Nemacke da se takmice dok trpaju Jevereje u konclogore?
August 26, 2025Aug 26 Hele, preozbiljno si shvatio @Midžeta anketu.Ako se ne varam a ona neka me ispravi, čak i jeste u fazonu da se to razdvoji i da ostavimo npr. Vasilija na miru.
August 26, 2025Aug 26 A možda i nije trebalo stavljati anketu koja veze nema sa košarkom, ovaj pdf generalno za sad ni na šta ne liči, ne mogu da se setim glupljih rasprava pred početak nekog takmičenja od ovih koje se trenutno odvijaju na maltene svim topicima.Ovo bi mogla da bude haos grupa gde svako svakog može da pobedi. Francuzi nisu baš poznati kao ekipa koja od početka gazi svoje rivale po grupama iako bi i za nas bilo dobro da se prošetaju ovde do prvog mesta jer to znači da ne bi mogli igrati pre finala, kao ni sa Nemcima ako oni uzmu grupu. Izrael bi trebalo po rosteru biti ispred Slovenaca. Šteta je velika što Poljacima fali Sochan. Edited August 26, 2025Aug 26 by theanswer
August 26, 2025Aug 26 21 minutes ago, theanswer said:A možda i nije trebalo stavljati anketu koja veze nema sa košarkom, ovaj pdf generalno za sad ni na šta ne liči, ne mogu da se setim glupljih rasprava pred početak nekog takmičenja od ovih koje se trenutno odvijaju na maltene svim topicima.nisu bas bile rasprave, ali jebat ce ih sigur ros.
August 26, 2025Aug 26 1 hour ago, Hele said:Pa ne znam ništa o njima, ni pro genocid, ni pro mir.Ne znam ni ja što treba da imam, nek onaj koji je otvorio temu dokazuje zašto treba navijati protiv Izraela, nisam ja pokrenuo tu temu, ja se time ne bih ni bavio.Tek da ne ulazim na naše licemerstvo oko Jokića, a svi kolektivno drkamo na njega.Jedina razlika između Netanjahua i Vučića je u tome što ovaj prvi može da ispunjava svoje snove, drugi samo i dalje mašta i čeka trenutak.Mada, ok, ajde, ako bi mi krenuli sa nekim napadima i ubistvima, dala bi se još jedna šansa da se ovi što su podržavali pokaju i bar odustanu od podrške, ako već ne osuđuju sve što se dešava.El ti ovo dosta? https://www.sportskeeda.com/basketball/news-friends-combat-soldiers-blazers-rising-star-deni-avdija-expresses-solidarity-israel-wishes-bring-pride-homeland