November 14, 2025Nov 14 turci vecinom rade skroz obicne poslove ali whatever. a ja sam izlazila iz srbije da bih obnavljala dozvolu, kao sto su i ostali. smor je ali vala ako je to big deal...
November 14, 2025Nov 14 14 minutes ago, morgana said:turci vecinom rade skroz obicne poslove ali whatever. a ja sam izlazila iz srbije da bih obnavljala dozvolu, kao sto su i ostali. smor je ali vala ako je to big deal...Nije big deal ali ja sam razumela da je to max za godinu dana ?Verovatno grešim, nemam pojma.
November 14, 2025Nov 14 ma nema sanse. ostaje ko sto je i bilo, poci ce ljudi do dubrovnika i nazad kao sto idu i sada, a policija im tolerise da se na petama okrenu i vrate maltene odmah. to pravilo o xy dana u okviru godine postoji i u srbiji pa nikom nista ne fali, odu ljudi do bijeljine da ispostuju proceduru izlaska i ulaska.bice nezgodnije onima kojima treba viza, plus ce u naredne dvije godine rusima i turcima takodje da se uvedu vize. ove mjere su prilagodjavanje eu prihe svega. nesto je i do fiktivnog zaposljavanja (rusi najcesce) ali i to opet ide ka eu pravilima, zato i dolazi na red tek sad, na maltene samom kraju pristupnih pregovora. Edited November 14, 2025Nov 14 by morgana
November 14, 2025Nov 14 18 hours ago, kud u maglu Simoviću said:lako se menjaju al nisu retroaktivniretroaktivnost ne pomaze, novi zakon samo ne moze da kazni staro ponasanje, ali regulise novo ponasanje
November 14, 2025Nov 14 1 hour ago, mustang said:Kako EU kaze tako ce im biti. Ne pitaju se tu crnogorci nistanema šta eu da im kažeoni ako hoće da budu deo evropske unije, a hoće, nisu bolidi, moraće da usklade svoje zakone sa evropskim zakonima
November 15, 2025Nov 15 Znači da neće više smeti da izigravaju ofšor zonu sa niskim porezima prepunu šel i šef kompanija....da će morati da sprovode šest AML direktiva evropske unije kao i skrining bankarskih klijenata KYC i prijavljivanje njihovih kripto aseta od 2027.Tako to ide... Edited November 15, 2025Nov 15 by Marcus Wulffings
June 5Jun 5 11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:iskoči mi reels na ig, studio(vidi pod garsonjera) u opatiji(sa garažom)420.000€U Istri bolje gledati zaledje, nesto na 15 minuta od mora kolima, neki Sveti Petar u šumi i neka tako zivopisna mesta, tu se moze naci sasvim ok stvari, a blizu si mora...
June 5Jun 5 17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:iskoči mi reels na ig, studio(vidi pod garsonjera) u opatiji(sa garažom)420.000€Pa to nije za zivot, investicioni objekat za zaradu izdavanjem preko leta.