June 13Jun 13 9 minutes ago, garmonbozia said:Zaslužujemo da nikada ništa ne osvojimo zbog ove hajke navijača na Aleksifala kurcu pa se oni pokušaji vređanja Muse nisu primili
June 13Jun 13 11 hours ago, kud u maglu Simoviću said:za sledeću sezonu pod must je da nekako oteraju ostoju, a penjaroju ne vidim na klupi na kraju sledeće sezoneNije slucajno sto je aktivirao opciju i za 2027/28, iako je ugovorom bila pokrivena sledeca sezona. Posle cemo da placamo i za tu godinu..
June 13Jun 13 1 hour ago, copkillah said:fala kurcu pa se oni pokušaji vređanja Muse nisu primilijebem li ga, ovo deluje jače i ne znam kako će se primiti njegov povratak (inače nisam aleksin fan, ni igre ni pravoslavnog talibanisanja)
June 13Jun 13 9 minutes ago, garmonbozia said:jebem li ga, ovo deluje jače i ne znam kako će se primiti njegov povratak(inače nisam aleksin fan, ni igre ni pravoslavnog talibanisanja)Da, Aleksa je baš ozbiljno izvređan, ali to je deo sporta, ja ću svakako da ga dočekam kao svakog našeg igrača ako se vrati. Meni je on i drag, kolika god da je dileja.
June 13Jun 13 35 minutes ago, copkillah said:Da, Aleksa je baš ozbiljno izvređan, ali to je deo sporta, ja ću svakako da ga dočekam kao svakog našeg igrača ako se vrati. Meni je on i drag, kolika god da je dileja.Aleksa je lud ako pristane da se vrati.
June 13Jun 13 1 minute ago, Jimmy Kowalski said:Aleksa je lud ako pristane da se vrati.mene to i plaši
June 13Jun 13 11 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Aleksa je lud ako pristane da se vrati.A ako se to desi, vređaćemo one koji ga vređaju.
June 13Jun 13 Popular Post Aleksa je legenda. Jes majkino ludo dete, al je lik skoro pa savršeni sportista. Namunjen da pobedi do koske, uvek tu za tim, sa full poštovanjem za protivnika, fer plej bez rezerve. I ona budalasanja sa prisluškivanjem tajmauta i podjebavanjem Teoa nekako ne možeš da mu zameris, sem što te nervira tu u toku utakmice 😂
June 13Jun 13 i sa priličnim deficitom neurnoskih veza kada je situacija gusta na terenuupitni microwave scorer sa solidnim skilom za ukradene lopte i još većim skilom da prospe mleko koje je dao
June 13Jun 13 Ako bi moglo, ja bih izbegao taj metak, mnogo nam je više potreban plej kao što Ciglates, koji drži dizgine napada čvrsto u rukama.Aleksa kao drugi plej da unese promenu ritma kada uđe na parket, da. Svaka druga uloga mu bi bio prevelik rizik.