April 4Apr 4 Zadnje sto sam cuo je da nece da potpisuje do kraja sezone i da njegov menadzer prica sa mnogim klubovima.... Nadam se da je tacna ta vesti gore, jer znam da se spominjala bas ta cifra( pre par nedelja) i ugovor na dve godine...
April 5Apr 5 Popular Post Video sam se juče sa Karlikom na jednom novobeogradskom splavu-restoranu, bio sam na nekom laganom ručku posle sajma nautike, a on došao sa ženom i detetom... Rekao sam mu, Karliče hvala ti na derbiju, ulepšao si mi dan, imaš pozdrave od grobara. Ostani u Partizanu, trebamo te za nove izazove, pobede i titule. On se nasmejao, onako na pola usana, kao da bi mi nešto rekao a ne sme u tom trenutku...Vi zaključite sami.
April 5Apr 5 54 minutes ago, stajebrebilo said:On se nasmejao, onako na pola usana, kao da bi mi nešto rekao a ne sme u tom trenutku...Vi zaključite sami.mogu da zaključim možda da je bio u fazonu, došao sam na porodični ručak, pusti me ludi grobare sa sajma nautike :i
April 5Apr 5 9 minutes ago, ZokiAsov said:Karlik je janpi ko zemljavise izgleda kao iz rendom tjune ajs nigrutina