April 2Apr 2 19 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Potencijalno jedna od jačih konferencija, ako Rada i Ratko budu u elementuOce li pitsti Obradovica da prokomentarise batinanje na izborima? Edited April 2Apr 2 by Muzzy
April 2Apr 2 Odličan posao radi za sad, ali mora se reći bez rezultatskog pritiska, nama je sezona u garbidž tajmu još od jesenas.Dati čoveku da sklopi tim na leto po svom nahođenju, pa da vidimo da li bi mogao biti rešenje na duže na staze. Za neki uspeh u EL neophodan je kontinuitet na klupi.
April 2Apr 2 43 minutes ago, Midžeta said:Slozila je neku posranu facu, reko de si Ljiljka legendo, kako ti se sviđa ovaj jači trening veceras Vrlo undignifed od mene ali morala samI ja sam ostao u šoku, ChatGPT je prognozirao 86:74 za cigane
April 2Apr 2 Smirio se fino. Generalno deluje da on najvise tenzije indukuje timu...ko da je do prezimena:p
April 2Apr 2 Just now, SNARC said:Prekinuo Loncar bdenije nad efempeom..A i dosta je biloprekinuo, ali samo o zvezdi prica
April 2Apr 2 lagano, konci su bili u našim rukama +-40 minuta, ćelaroja ga je odradio ko mladog 🐵doktorske izvedbe sterlinga i osetkovskog u prvom i karlika u drugom@napadaj , @napadaj partizane @napadaj