March 5Mar 5 Mnogo se cimaš uini brate, ne znam čemu to.Naravno da se ništa ne bi promenilo da se javio ranije.I da, nekoliko puta sam pomenuo da se ne bukvališe i patetiše sa kratkom suknjom već je to taj način razmišljanja.Iskreno, ne znam koji ti je kurac da toliku potrebu osećaš da se stalno javljaš na ovu temu, Informer jbt. Edited March 5Mar 5 by Milošica
March 5Mar 5 1 minute ago, Milošica said:I da, nekoliko puta sam pomenuo da se ne bukvališe i patetiše sa kratkom suknjom već je to taj način razmišljanja.nije to taj način razmišljanja, da ne trujem sad.
March 5Mar 5 Truješ stalno.Čekamo ponovo jedan policijski izveštaj o Đinđiću kao trešnju.Prečesto se dešava da dođeš ovde i objašnjavaš ovde nešto o čemu blagog pojma nemaš. Dobronamerno sigurno nije.
March 5Mar 5 4 minutes ago, Milošica said:Prečesto se dešava da dođeš ovde i objašnjavaš ovde nešto o čemu blagog pojma nemaš. Dobronamerno sigurno nije.komentarišem i diskutujem na iznete tvrdnje na temi.to što misliš da je okej bacati ove lajne, kratka suknja, policijski izveštaj o đinđiću, zato što se na partizanovoj temi ne slažem sa nekim uvreženim viđenjem partizanovaca, svakako ide tebi na čast.
March 5Mar 5 15 minutes ago, Milošica said:Truješ stalno.Čekamo ponovo jedan policijski izveštaj o Đinđiću kao trešnju.Prečesto se dešava da dođeš ovde i objašnjavaš ovde nešto o čemu blagog pojma nemaš. Dobronamerno sigurno nije.Preteruješ. Ovo je diskusioni forum, svako od nas iznosi svoja smatranja (o kojima vuše manje pojma nemamo). Nije poenta u tome što on piše, negou tome kako mi reagujemo na njegovo pisanje.Možeš ga ignorisati, preskrolovati, ili ući s njim u diskusiju. Ružno je ovako se obraćati.
March 5Mar 5 To što sam u pravu kad kažem da je vrlo pokvareno ovo što lik radi od kad je došao ovde(i apsolutno nema veze sa tim "šta ćeš ti na ovoj temi") ne znači da je moje obraćanje "lepo", ali još je manje lepa njegova potreba da tako često indirektno brani Ostoju i ranije Nebojšu. Apsolutno ne razumem potrebu, jer ozbiljno manipuliše u svemu tome. Nemate dokaze kmekmeŠto se ranije nije javio kmekme Edited March 5Mar 5 by Milošica
March 5Mar 5 Daj da zajebemo neku patetiku o lepom obraćanju, čovek je na moje najnornalnije pohvale Sferopulosu krenuo sa suludim teorijama o mocart i nova s novinarima koji hvale posle poraza jer eto...I ne jedan put je nastupao tako, i ne jedan put je iz čista mira odgovarao na postove o Želimiru i Ostoji praveći neke sulude racionalizacije potonjeg. Mogu biti "nevaspitan" hiljadu puta, ali ako stalno takve stvari podvodimo pod "mišljenje", zamislite na šta bi ličile teme ozbiljnije od ove. Edited March 5Mar 5 by Milošica
March 5Mar 5 Teme ko teme, moš misliti. Ne moraš biti čuvar topika, opusti se. Mnogo je lakše i lepše forumašiti ako forum ne shvataš previše ozbiljno. Eto jednog netraženog saveta, ne moraš ga poslušati. Od volje ti.A sad on topic: jesu se vratili oni nesretnici iz Dubaija? Ima li kakvih novosti?
March 5Mar 5 7 minutes ago, Milošica said:Daj da zajebemo neku patetiku o lepom obraćanju, čovek je na moje najnornalnije pohvale Sferopulosu krenuo sa suludim teorijama o mocart i nova s novinarima koji hvale posle poraza jer eto...ne želim da špekulišem da li ne vidiš razliku ili si prosto bezobrazan, pa ću se potruditi da ti pojasnim pod pretpostavkom da je ovo prvo:1 nije uopšte poenta u lepom obraćanju, već u tome da se nehajno i neodgovorno koristi kratka suknjica serijski, da bi se valjda iskarikirao stav sagovornika. meni to ne odgovara kao princip u diskusiji, prosto zato što se sugeriše nešto što je neprimereno i netačno a ne zato što nije lepo obraćanje.2 ne mogu da se setim da li sam tvoj stav uporedio sa pisanjem novas i mocart novinara ili sam direktno o njima pisao? recimo da je ovo prvo,što nije kul ali i dalje nema gimnastike kojom to možeš da uporediš sa prišivanjem stava kako je željko sam kriv što je nosio kratku suknju. ne mogu da kažem ni da me vređa, koliko je uvredljivo za tu celu temu oko kratke suknje.
March 5Mar 5 Ne da nije kul, nego se na obe teme ponašaš jako ljigavo kad se ne piše isključivo o košarci.Pa da, nisam ni očekivao da ćeš priču baciti na nešto drugo nego na moralisanje oko "kratke suknje" koja je upotrebljena za nešto mnogo manje bitno od prvobitne namene te sintagme u diskusijama, što se slažemo.Sve u svemu, svako dobronameran shvata poentu, a ti nastavi s pravedničkim gnevom na strani raznih Čovića, Mijailovića i drugih Vučića.Može manijak to podvoditi pod mišljenje milion puta, ali to nije mišljenje nego ljigavost kao takva. Edited March 5Mar 5 by Milošica
March 5Mar 5 okej, kao što rekoh, ti nastavi kako si zamislio, ja ću kako ja mislim da je primereno, pa da ne opterećujemo temu diskusijom koja je off.