March 2Mar 2 otkažu ovu sezonu, uruče vam titulu za eurocup covid i ljulj preda onu sramotnu el titulu što je postigao clutch-pogotkom.
March 2Mar 2 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:lubeničarke originalSuptilno pišanje po naci saveznicima UAE
March 5Mar 5 Ćoravoj spodobi ne treba verovati ni kada se predstavlja, ali ako je ovo istina - to meni nije pozitivno brojanje za Pokua i Smajlija. Edited March 5Mar 5 by Profesionalac
March 5Mar 5 13 hours ago, Gutterball said:Svaka im čast!to sam i ja pomislio; ne bismo videli greatness of bogoljub da su ta 2x papana prisutna.26 minutes ago, Profesionalac said:Ćoravoj spodobi ne treba verovati ni kada se predstavlja, ali ako je ovo istina - to meni nije pozitivno brojanje za Pokua i Smajlija.sta ima da bude pozitivno, kaoda je za diskusiju; btw, mislim da je chovke slomio smajliju telefon a pokua ostavio nakon burne veze, tako da jesve okej.
March 5Mar 5 Kako reformator nastavlja da nas uništava, niko nam neće doći u pomoć.Al znate sve bi bilo drugačije da se Željko javio ranije i da nije nosio kratku suknju.
March 5Mar 5 6 hours ago, Profesionalac said:Ćoravoj spodobi ne treba verovati ni kada se predstavlja, ali ako je ovo istina - to meni nije pozitivno brojanje za Pokua i Smajlija.nisu došli ni Gudurić ni Petrušev. ne verujem da poku i smajli bojkotu savez zbog ćokijevog zuluma nad kkp ili nekog sličnog razloga etičke prirode, kao što se ovde insinuira, ali definitivno je ovo fejl saveza. vremena su takva kakva su i jedan od ključnih zadataka saveza je da odobrovolje igrače da redovno igraju za repku.
March 5Mar 5 35 minutes ago, Milošica said:Al znate sve bi bilo drugačije da se Željko javio ranije i da nije nosio kratku suknju.bezveze ti je to insistiranje sa kratkom suknjom, pogrešno je na toliko nivoa.ali da, svakako bi bilo drugačije da je željko digao uzbunu na vreme, mislim da je to mogla da bude i njegova dužnost kao partizanovca.uglavnom, ako možemo da ubuduće preskočimo kratku suknju.