February 10Feb 10 Fakat je obojicu produžio Žoc. S obzirom da je u pitanju trener koji slabo trpi ladovine u odbrani, to nam govori kakav napadački potencijal ima Wash, kad je Željko bio spreman da zažmiri na jedno oko.
February 10Feb 10 Ma Wash jeste mikrotalasna, nekako možda zaista jeste ispao kolateralna šteta cele situacije gde na kraju ispada da ljudi u zavisnosti od odnosa prema Žocu gledaju na učinak Washa. Nema potrebe za krajnošću, ja ga npr. ni protiv Krke nisam hajpovao, ni sinoćna partija nije uticala da mislim bolje o njemu nego što sam do sada, ali koliko znam njegov pristup je uvek bio isti, u smislu da tamo gde je loš to jeste konstanta, ali nikad tendenciozno sa njegove strane.Za razliku od Brauna. Edited February 10Feb 10 by Milošica
February 11Feb 11 Ja sam tek sinoć odgledao Miška u onom podkastu - sad, na stranu neki procenat sranja koje je prodavao, ipak izgleda da KKP jeste imao neke čudne rezone prilikom dovodjenja igrača i kreiranja tima.Meni lično baš zaparala uši priča oko Lovrenja - osim ako Miško ne laže za količinu para - ni malo mi nema smisla da ga KKP odbije makar i kao trećeg centra. A oko Wašingtona - jasno je da je on bio Žocov ličnji projekat - pravio je od njega ubojicu odnosno go to igrača na poziciji 1-2 al ovaj nikako nije mogao da isporuči to u kontinuitetu.
February 11Feb 11 On 10. 2. 2026. at 1:20, Cash said:Savo če sam da pobedi Reala mmw Oduvek su me smarali likovi na forumu koji izdeklamuju ceo sastav pre neke tekme ili prave analizu nakon iste, a ne mogu po nadimcima da pohvatam ko je ko.Medjutim, Savo iz Kikinde je moj covek sa sve fotkama i ekspresijama i sada su mi osecanja bas nekako pomesana.
February 11Feb 11 Evo Lesor se javio i sasvim uljudno se posrao zalizanom u narativ, tako da ne bih previse ozbiljno ulazio u njegove pricice
February 11Feb 11 u drugoj ruci, to je matijas lesor.meni zvuči potpuno logično ovo što je miška ispričao a ja jako gotivim lesora, branio sam ga od zvezdaškog gneva & uživao u dominaciji u partizanu, minus zvezda.lik je tamba-lamba, što bi reko pokojni manda
February 11Feb 11 mislim, šah-matNaime, Lesor je na društvenoj mreži Instagram izbacio post na kojem ironično piše "Srećom se nisam sinoć raspravljao sa mamom, inače bih pomešao OAKA i Dvoranu mira i prijateljstva", stoji u objavi francuskog centra.
February 11Feb 11 I ja sam tim Miško ovde. Kakav god da je glup nije, i nisam siguran da može sebi da priušti da masno laže oko igrača, naročito bivših. Drugo, ovo i nije nešto naročito bitno, više anegdota. Recimo očekivao sam pre da se oglasi Savić ili Žoc.
February 11Feb 11 meni je miško, pa kao da slušam advokata koji priča o slučaju u kome je on zastupnikdve pare ne dajem na takve pričeda se ne naljute kolege forumaši sdvokati, znam da ih ovde ima nešto manje nego u komoritm
February 11Feb 11 3 minutes ago, steins said:Recimo očekivao sam pre da se oglasi Savić ili Žoc.žoc i savić ne rade više u korporaciji, što bi rek'o ostoja. nije ni važno, samo mi je bilo blesavo da se lessort uljudno posr'o na narativ a ono nije rekao ništa od integriteta
February 11Feb 11 Just now, uini said:žoc i savić ne rade više u korporaciji, što bi rek'o ostoja.nije ni važno, samo mi je bilo blesavo da se lessort uljudno posr'o na narativ a ono nije rekao ništa od integritetaMa nebitno - ali i jednog i drugog je prozvao direktno za odluke
February 11Feb 11 Just now, steins said:Ma nebitno - ali i jednog i drugog je prozvao direktno za odlukemene isključivo zanima lajna40 minutes agoEvo Lesor se javio i sasvim uljudno se posrao zalizanom u narativ, tako da ne bih previse ozbiljno ulazio u njegove pricicepošto se nije ništa dokazao suprotno od izrečenog, već izbacio lakonsku pošalicu
February 11Feb 11 Just now, kud u maglu Simoviću said:meni je miško, pa kao da slušam advokata koji priča o slučaju u kome je on zastupnikdve pare ne dajem na takve pričeda se ne naljute kolege forumaši sdvokati, znam da ih ovde ima nešto manje nego u komoritmVidi on je menadžer - ne možeš od njega očekivati vrhunsku objektivnost. Sa druge strane ne sme ni on mnogo da kenja jer mora da vodi računa o budućim saradnjama. Tako da, ja mu verujem - ne verujem u ton odnosno boju kojom je obojio al mu verujem - npr verujem da je Žoc bio protiv dovodjenja Lovernja, al nisam siguran da je on bio tako jeftin.
February 11Feb 11 @Milošica brt sterling je vodolijanjemu je falio lider(karlik) bez njega je bio lost in space, ne može on da bude nikakav kancer