February 12Feb 12 Ma tu je izgleda izbio neki haos u kome je svako nešto smatrao i pokušavao da selektira - pa je Žoc imao neku svoju filozofiju, Savic svoju a Ostoja svoju. Ja recimo kontam da je Ostoja odgovoran za DIlana i Murinena - Dilana jer je Miško preskočio GMa kad je ukapirao da ga ovaj kulira i otišao direktno kod šefa, a Murinen je bio dobar marketinški potez. Sa druge strane nisam siguran koliko je Željko hteo da zadrži i Ifea i Nilikinu - Ife je odavno otpisan a Nilikina je bio na nekoj kalckalici ceo prelazni rok. Meni bio čudan i početni roster sa bekovskim triom Milton, Karlik i Vašington i jednim pravim centrom plus 3-4 igrača koji mogu da odigraju na pet al nisu petice. Tanko je to bilo po meni, za EL. I kad su krenuli otkazi onda je krenuo i raspad na koji se loše reagovalo - dovedeni Kalates i Bruno, i to je to. Prosto kontam da je Željku izmakla kontrola iz ruku zbog tri stvari: tanak početni roster, serija povreda, neadekvatne zamene.
February 12Feb 12 45 minutes ago, steins said:Meni bio čudan i početni roster sa bekovskim triom Milton, Karlik i Vašington i jednim pravim centrom plus 3-4 igrača koji mogu da odigraju na pet al nisu petice. Tanko je to bilo po meni, za EL.I kad su krenuli otkazi onda je krenuo i raspad na koji se loše reagovalo - dovedeni Kalates i Bruno, i to je to.željko je pričao i pre početka sezone i po početku, da se centar traži ali da ne žele da dovedu nekoga ko samo formacijski odgovara opisu, već da to mora biti igrač koji donosi nekakav kvalitet. nije to bio sklopljen sastav, pa su kao skontali da su se zeznuli, već su konstantno bili u potrazi, makar po izjavma Edited February 12Feb 12 by uini
February 12Feb 12 1 hour ago, uini said:željko je pričao i pre početka sezone i po početku, da se centar traži ali da ne žele da dovedu nekoga ko samo formacijski odgovara opisu, već da to mora biti igrač koji donosi nekakav kvalitet. nije to bio sklopljen sastav, pa su kao skontali da su se zeznuli, već su konstantno bili u potrazi, makar po izjavmaDa. Samo što ne možeš da skockaš tim bez drugog centra. Ozbiljni kandidati za F4 su na početku sezone imali pune rostere and then some, jedino je KKP (i Željko) bio u fazonu, krećemo pa šta bog da.....Meni je to neozbiljno.
February 12Feb 12 Jeste sigurno je Željko želeo da zadrži Majka koji mu je igrao na kašičicu i imao 5p po meču nego se vadi jer ovaj proigrao u Bajernu. I što se kaže Nilkini i Ljungbergu™ je još na leto rečeno da su slobodni u izboru nove sredine.
February 12Feb 12 Da se Karlik nije povredio, plus vremenom ispostavilo da su Džabulani i Milton pre za KLS, nego za EL, igrala bi se i ozbiljnija košarka. Na kraju se nekako zakrpilo i na centru.
February 13Feb 13 5 minutes ago, Cash said:Večeras pobeđujemo Real mmw Solidnih 3.15 na nas. Sasvim prihvatljivo
February 13Feb 13 1 minute ago, ZokiAsov said:Solidnih 3.15 na nas. Sasvim prihvatljivoBez Dilana će porasti na 4
February 13Feb 13 27 minutes ago, Filozof manijak said:koliko je to realno? mislio sam da realnost nije briga na koju se obazirete, što bi rek'o selindžer