February 8Feb 8 49 minutes ago, Vasilij Zajcev said:Prošle sezone isto jedna od najgorih odbranaJa gledam i ne verujem. Ostavili PAO na 62 poena.Ne mogu da sačekam taj petak da razguzimo odvratni Real.Mislim da Real čekaju i Fernando, i Penjaroja i publika. Čekamo vas, španske hulje.
February 9Feb 9 18 hours ago, April said:Da se Dule nešto pita, kupio bi Savu Drezgića, Marka Pađena, Pavla Nikolića i Luiđi Suiga da im Kalates, Pejn i Fernando budu mentori. Ta deca bi za godinu dana postali igrači.za Pavla Nikolića je neko ovde napisao da postoji info da dolazi kod nas sledeće sezone. mislim da smo to pročitao ovde, na nekom topiku. il sam izludeo i počeo da se sećam nečega što ne postoji
February 9Feb 9 11 hours ago, kud u maglu Simoviću said:koje konkretnoPa ove alibi priče o blokaderima, nije pričao ništa o svom poslu sigurno..
February 9Feb 9 12 hours ago, garmonbozia said:ne bih baš uzeo ovih par utakmica kao relevantne, uvek je lako igrati bolje kada si fenjeraš i nemaš šanse ni za šta.I prethodnih sezona kada smo imali serije pobeda, peglali smo odlicnu odbranu. Ali i perioda kada smo igrali najgoru. Tako je pocela i ova pod Zeljkom, tako se nastavilo i sa Penjarojom. Od utakmica gde lagano primamo preko 100ke bez ikakvog otpora, do onih gde igraci stanu "u stav" i pokazu da im je ipak stalo da se sibaju. Svesno ili iznudjeno "klupiranje" najvecih defanzivnih kratera takodje ima uticaja..
February 9Feb 9 to samo znači da nije nužno da igramo jezivu odbranu, odnosno da možemo da je igramo i na nivou koji je potreban u ELnismo zalutali, ali (pre)često tako izgledamo
February 9Feb 9 Musa koji pada nakon sto je sam kao duh polozio u kontri. Vise voli da padne nego leba da jede..
February 9Feb 9 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Musa koji pada nakon sto je sam kao duh polozio u kontri. Vise voli da padne nego leba da jede..Najjače mi bilo kad je to isto radio protiv Reala u EL u poslednjem kolu i svi se bune. 😀Ko se lača mati
February 9Feb 9 10 minutes ago, Midžeta said:Ovo nije moj Dujan o.OČim si ih pohvalila odma Dubai pravi seriju 8:0 😅😐
February 9Feb 9 17 minutes ago, Midžeta said:Fenjarojo cuj me, ubaci MikuPre bi ubacio Miku Lazovića bukv