February 11Feb 11 @Mindaugas Žukauskas jel može ovo da se prebaci na onaj valkirin topik o kOšArKaŠkIm podkastimahvala🙏🏻
February 11Feb 11 Može da ostane ovde, pošto se radi o 'insajd' informacijama o skorijim dešavanjima u klubu
February 11Feb 11 13 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Može da ostane ovde, pošto se radi o 'insajd' informacijama o skorijim dešavanjima u klubukojim konkretno?
February 11Feb 11 Miško je svoje gostovanje otprilike zamislio ovako: Elem, šilji kurac na rahmetlom Zokiju. Imao je cunning plan da upari bekovski par Madar Dimitrijević da nosi Evroligu, ali su mu doakali grobari srpske košarke zoki i žoc.
February 11Feb 11 Bukvalno jedini igrac kog je pomenuo da valja je francisko. Cuj pokojni klajburn i lovernj
February 11Feb 11 bukvalno mu je celo gostovanje pr beo basketu i njemu lično, ako izuzmemo do šlihtanja aktuelnom klijentu(priča o avalici, bioskopu, autobusu)bukvl preprodavac polovnih automobila
February 11Feb 11 8 minutes ago, ZokiAsov said:Bukvalno jedini igrac kog je pomenuo da valja je francisko. A mi doveli Carlika..
February 11Feb 11 1 hour ago, Jimmy Kowalski said:A mi doveli Carlika..Carlik danas bio u partizan shopu
February 11Feb 11 1 hour ago, ZokiAsov said:Bukvalno jedini igrac kog je pomenuo da valja je francisko. Cuj pokojni klajburn i lovernjKlajburn realno pokojni kurton, sreća da niste naseli pa ste doveli Džabarija Edited February 11Feb 11 by Nikodije
February 11Feb 11 11 minutes ago, Nikodije said:Klajburn realno pokojni kurton, sreća da niste naseli pa ste doveli Džabarija"Gif sa onim crncem sto se lupa prstom po celu".
February 11Feb 11 A, ok, propustio sam deo gde Raznatovic kaze "mogu da se zakunem u bilo sta", onda povlacim rec
February 11Feb 11 54 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Sta je pazario?Pozivo navijače da dođu da se malo druže, slikaju itd.