February 9Feb 9 8 minutes ago, johan nagel said:С треће стране делује да нема баш толики квалитет да овако плоди из недеље у недељу и на евролигашком нивоу, тако да си с њим ни на небу ни на земљи некако.tek tu nema toliki prolazmožda ako ga neko potceni, ko šaras onomadal posle toga se malo ko zajebaojedan od onih igrača koje pustiš da da svoje, i maksimalno ga zlostavljaš u odbrani
February 9Feb 9 Ovih 20 minuta je optimum za Dujana kad je u zoni, večeras je mogao i više pošto je svež i željan igre. Meni on nije problem tima, mislim nije ni rešenje kao plej ali ukoliko može da funkcioniše u paru sa Pejnom mogao bi biti deo rešenja.
February 9Feb 9 1 hour ago, johan nagel said:Реално истина је негде између, лик игра необавезну кошарку и уколико му иде онда је то поезија, а уколико не иде баш тако добро, онда укопава тим.Убациће он 15ак поена и тад кад му не иде, али зато остатак тима статира, плус одбрана је проблематична па је проблематична.Треба му пронаћи жицу, осетити кад је расположен и толерисати му дивљање а клупирати га кад оде у другом смеру.Проблем је што је то једини начин на који он уме да игра, дакле скорер који не јебе систем, тешко га је уклопити у неки иоле дисциплинован тим.С треће стране делује да нема баш толики квалитет да овако плоди из недеље у недељу и на евролигашком нивоу, тако да си с њим ни на небу ни на земљи некако.Apsolutno, mi smo bez njega baš ozbiljno izgledali. Ako Džoana uspe da ga uklopi bez da izgledamo ko na kraju prvog poluvremena večeras, biće to za mene lepo iznenađenje
February 10Feb 10 8 hours ago, bios said:Što bi rekla svačija učiteljica- rad je dobar, ali promašio si temu promasena je tema kritikovati lika kada isporuci onakvu sutersku partiju za 20mins. nije prvi put, padalo se ovde u nesvest kakva je stetocina i kada je postavljao onaj rekord u tricama i poenimalil je definicija microwave skorera sa klupe, nece se njegov pristup i stil promeniti ali nije ni neophodno, jer za takav profil postoji jasna uloga u svakom timu.pa ako na xy tekmi radi pos'o, igra 20-25mins, i donosi ti pobede, kao protiv zvezde i valjda bajerna. ako ne radi, igra 6ipo minta, jer ti je za tri minuta jasno kod takvog profila da li vredi djuskati.
February 10Feb 10 Koga biste na KRK?Kalates - Vašington - Džekiri - BongicaMože i na ludilo: Pejn - Vašington - Džekiri/Bruno - Bongica
February 10Feb 10 2 hours ago, Milošica said:Šta ti tu nama stalno nešto objašnjavaš, ko si bre tiOn je neki drugi...JAKOVLJEVIC
February 10Feb 10 30 minutes ago, copkillah said:Koga biste na KRK?Kalates - Vašington - Džekiri - BongicaMože i na ludilo: Pejn - Vašington - Džekiri/Bruno - BongicaBonga ako bude igrao za repku gotovo sigurno preskace.Takoi da Nick Duane Dylan Bruno
February 10Feb 10 7 hours ago, uini said:promasena je tema kritikovati lika kada isporuci onakvu sutersku partiju za 20mins. nije prvi put, padalo se ovde u nesvest kakva je stetocina i kada je postavljao onaj rekord u tricama i poenimalil je definicija microwave skorera sa klupe, nece se njegov pristup i stil promeniti ali nije ni neophodno, jer za takav profil postoji jasna uloga u svakom timu.pa ako na xy tekmi radi pos'o, igra 20-25mins, i donosi ti pobede, kao protiv zvezde i valjda bajerna. ako ne radi, igra 6ipo minta, jer ti je za tri minuta jasno kod takvog profila da li vredi djuskati.Fora postaje loša ako mora da se objašnjava, ali ajde. Promašena tema se odnosilo na neuspešan pokušaj šaljenja doskočicom sa komšijske teme.Barem smo konačno dobili objašnjenje šta je to mw scorer i kako treba da se koristi. Što bi rekao kronos
February 10Feb 10 19 hours ago, Cash said:Savo če sam da pobedi Reala mmw Hoće da. Kad ga Feliz dohvati ima da pleše samo tako. Ja ne verujem šta sam na prethodnim stranama iščitao za tu budaletinu.Da @uini nek ide nek trpa u nekom Vašingtonu. Koga briga. Ono što on igra je baš za taj nivo. Liga bez briga.
February 10Feb 10 u nekom vašingtonu-puno pozdrava od bostana iz seltiksaja ću samo još jednom podsetiti da vam je isti taj lik, nedostojan svetinja, lično obezbedio dve pobede u eleditisto bih napomenuo i da je i njega i sterlinga doveo gospon željko i produžio ili zadržao, ne znam kakav je bio potpistako da možda njemu to treba ispričati Edited February 10Feb 10 by uini
February 10Feb 10 šteta što nisi studirao statistiku, ili je barem imao u srednjoj školiprotraćen talent