Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

8 minutes ago, johan nagel said:

С треће стране делује да нема баш толики квалитет да овако плоди из недеље у недељу и на евролигашком нивоу, тако да си с њим ни на небу ни на земљи некако.

tek tu nema toliki prolaz

možda ako ga neko potceni, ko šaras onomad

al posle toga se malo ko zajebao

jedan od onih igrača koje pustiš da da svoje, i maksimalno ga zlostavljaš u odbrani

• Replies 12.1k
  • Views 620.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Ovih 20 minuta je optimum za Dujana kad je u zoni, večeras je mogao i više pošto je svež i željan igre. Meni on nije problem tima, mislim nije ni rešenje kao plej ali ukoliko može da funkcioniše u paru sa Pejnom mogao bi biti deo rešenja.

1 hour ago, johan nagel said:

Реално истина је негде између, лик игра необавезну кошарку и уколико му иде онда је то поезија, а уколико не иде баш тако добро, онда укопава тим.

Убациће он 15ак поена и тад кад му не иде, али зато остатак тима статира, плус одбрана је проблематична па је проблематична.

Треба му пронаћи жицу, осетити кад је расположен и толерисати му дивљање а клупирати га кад оде у другом смеру.

Проблем је што је то једини начин на који он уме да игра, дакле скорер који не јебе систем, тешко га је уклопити у неки иоле дисциплинован тим.

С треће стране делује да нема баш толики квалитет да овако плоди из недеље у недељу и на евролигашком нивоу, тако да си с њим ни на небу ни на земљи некако.

Apsolutno, mi smo bez njega baš ozbiljno izgledali. Ako Džoana uspe da ga uklopi bez da izgledamo ko na kraju prvog poluvremena večeras, biće to za mene lepo iznenađenje

U suprotnom, ciglates all the way. Car je ciglates mamojebni ♥️

Savo če sam da pobedi Reala mmw fantom

8 hours ago, bios said:

Što bi rekla svačija učiteljica- rad je dobar, ali promašio si temu fantom

promasena je tema kritikovati lika kada isporuci onakvu sutersku partiju za 20mins. nije prvi put, padalo se ovde u nesvest kakva je stetocina i kada je postavljao onaj rekord u tricama i poenima

lil je definicija microwave skorera sa klupe, nece se njegov pristup i stil promeniti ali nije ni neophodno, jer za takav profil postoji jasna uloga u svakom timu.

pa ako na xy tekmi radi pos'o, igra 20-25mins, i donosi ti pobede, kao protiv zvezde i valjda bajerna. ako ne radi, igra 6ipo minta, jer ti je za tri minuta jasno kod takvog profila da li vredi djuskati.

Šta ti tu nama stalno nešto objašnjavaš, ko si bre ti

Koga biste na KRK?

Kalates - Vašington - Džekiri - Bongica

Može i na ludilo: Pejn - Vašington - Džekiri/Bruno - Bongica

2 hours ago, Milošica said:

Šta ti tu nama stalno nešto objašnjavaš, ko si bre ti

On je neki drugi...JAKOVLJEVIC

30 minutes ago, copkillah said:

Koga biste na KRK?

Kalates - Vašington - Džekiri - Bongica

Može i na ludilo: Pejn - Vašington - Džekiri/Bruno - Bongica

Bonga ako bude igrao za repku gotovo sigurno preskace.

Takoi da Nick Duane Dylan Bruno

7 hours ago, uini said:

promasena je tema kritikovati lika kada isporuci onakvu sutersku partiju za 20mins. nije prvi put, padalo se ovde u nesvest kakva je stetocina i kada je postavljao onaj rekord u tricama i poenima

lil je definicija microwave skorera sa klupe, nece se njegov pristup i stil promeniti ali nije ni neophodno, jer za takav profil postoji jasna uloga u svakom timu.

pa ako na xy tekmi radi pos'o, igra 20-25mins, i donosi ti pobede, kao protiv zvezde i valjda bajerna. ako ne radi, igra 6ipo minta, jer ti je za tri minuta jasno kod takvog profila da li vredi djuskati.

Fora postaje loša ako mora da se objašnjava, ali ajde. Promašena tema se odnosilo na neuspešan pokušaj šaljenja doskočicom sa komšijske teme.

Barem smo konačno dobili objašnjenje šta je to mw scorer i kako treba da se koristi. Što bi rekao kronos

The Office Thank You GIF

19 hours ago, Cash said:

Savo če sam da pobedi Reala mmw fantom

Hoće da. Kad ga Feliz dohvati ima da pleše samo tako.

Ja ne verujem šta sam na prethodnim stranama iščitao za tu budaletinu.

Da @uini nek ide nek trpa u nekom Vašingtonu. Koga briga. Ono što on igra je baš za taj nivo. Liga bez briga.

u nekom vašingtonu

-puno pozdrava od bostana iz seltiksa

ja ću samo još jednom podsetiti da vam je isti taj lik, nedostojan svetinja, lično obezbedio dve pobede u el

edit

isto bih napomenuo i da je i njega i sterlinga doveo gospon željko i produžio ili zadržao, ne znam kakav je bio potpis

tako da možda njemu to treba ispričati

Edited by uini

šteta što nisi studirao statistiku, ili je barem imao u srednjoj školi

protraćen talent