Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Dobro ali uporedi doprinos na igru Osetkovskog u odnosu na Majka prošle godine. Plus je čovek na početku stavljan da igra centra, pa tom poređenju dodaj i Dejvisa. Kapiram ja da je on završio karijeru kod nas sa onom rečenicom "Osetkovski nije moj potpis" ali da probamo da budemo malo objektivni..

• Replies 12.1k
  • Views 620.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Objektivni? Evo : ne branim Željka što je doveo Parkera. To mu je najveći fejl fejlova. Samo nije ni znao da je ovaj odustao od košarke. Tu je i skauting služba u klubu debelo zakazala (da li uopšte postoji? Onaj Pavlaka je još u klubu?) i nije ga lepo ispratila u Barsi, da li je igrač u padu ili ne. Svejedno - Željko je preseko i kriv je. Braun je isto Željkov. On je i dalje samo čunj u odbrani a nekad i teška štetočina, kao sinoć. Majk je trebao da ostane, bio je jeftin a nije doprinosio kao ni Osetkovski danas. Ma najveći problem svih problema je što mi nemamo makar 3 - 4 igrača koji će ozbiljno doprinositi kvalitetom i nositi ekipu. Preskupi smo, gomila 50% igrača. Milton da se nije povredio brzo bi odneo šnjur Parkeru kao najkatastrofalnijem igraču odnos cena / kvalitet.

Da ponovim : Ostoja mora da ide pod hitno. Postaćemo klub koji se bori sa Asvelom da drži fenjer godinama sa Ostojom na čelu. A Asvel može tako godinama, mi ne. Ostoja je operisan od bilo kakve vizije šta nam treba kao klubu da napredujemo jer se ne razume u košarku. Ali zato se itekako "razume" da sinku otvori agenciju i da dovode igrače kao na pijaci. Da pljačkaju klub i da ga ostave dole u rupi evrolige. Dok ne istekne licenca.

Edited by Kreator

Jebigica, mislim da to ima male šane da se desi.. Imali smo šarićevca Pekmena i opozicionara Berića pre njega i to se neslavno završilo. Ostoja je uveo neka nova pravila, 1 jakotm loženje na Instagramu, ekipu koja to podržava sezonskim, u tom nekom širem kontekstu - i Žoc je bio (možda i najjači, svakako najskuplji) deo tog Ostojinog projekta, pa samim tim i ta trogodišnja licenca, trend skupih pojačanja...koji je uspostavljen odma' na startu da se malo podsetimo - Panter i Ledej su bili EL F4 igrači dovedeni da igraju Eurokup. Sigurno ne zbog časova ljubavi.. But the bread was gooood, što reče bivši kapiten. Kuruc isto, ex NBA. I nisu doneli očekivan rezultat, natamburao nas je Alimpijević.. EL sošku smo dobili za sošku, koju je opet obezbedio prislonički menađer. A sa evroligom je uspostavljen i taj novi trend, nazovimo ga radno "ko je kriv - neki igrač je kriv", naš ili njiov, nebitno! Ljulj, Mirotić, ceo roster, Ife, Parker ili Džons, svejedno, neko govno u patikama i dresu. E, tu nepogrešivo nastupa ova tetka Karma koju pominjemo u poslednje vreme, a koja će sigurno stići i tog smrada Mijailovića, ali pre skupštine ili navijača, nažalost. Jedni će nastaviti uredno da dižu rukice za njegove predloge, a drugi će se zadovoljiti sa "Uprava napolje" i "Puši kurac, Ostoja"

Ostoji mora neko i da daje pare da bi se igrao skupim igrackama..A mi nismo predsednikova svalerka, kod nas se ne mora nista..Kad vidi narucenih 30% sezonskih u odnosu na proslu godinu, bice mu jasnije.

Edited by SNARC

Ne bi bilo tolike euforije bez Željka, kao ni licence.

Bez Ostoje bi. Sa nekim drugim biznismenom te 2021. bi opet bilo Željka. Ruku na srce, SNS biznismenom.

Just now, Milošica said:

Sa nekim drugim biznismenom te 2021. bi opet bilo Željka.

Diskutabilna izjava.

Da li je Ostoja doveo Željka nazad, ili je ovaj rešio da se vrati bez obzira ko je bio na čelu kluba?

Just now, Filozof manijak said:

Diskutabilna izjava.

Da li je Ostoja doveo Željka nazad, ili je ovaj rešio da se vrati bez obzira ko je bio na čelu kluba?

Ovo.

Okle te informacije?

Ovde su svi neki insajderi, samo ja nisam cry

1 hour ago, Kreator said:

Objektivni? Evo : ne branim Željka što je doveo Parkera. To mu je najveći fejl fejlova. Samo nije ni znao da je ovaj odustao od košarke. Tu je i skauting služba u klubu debelo zakazala (da li uopšte postoji? Onaj Pavlaka je još u klubu?) i nije ga lepo ispratila u Barsi, da li je igrač u padu ili ne. Svejedno - Željko je preseko i kriv je. Braun je isto Željkov. On je i dalje samo čunj u odbrani a nekad i teška štetočina, kao sinoć. Majk je trebao da ostane, bio je jeftin a nije doprinosio kao ni Osetkovski danas. Ma najveći problem svih problema je što mi nemamo makar 3 - 4 igrača koji će ozbiljno doprinositi kvalitetom i nositi ekipu. Preskupi smo, gomila 50% igrača. Milton da se nije povredio brzo bi odneo šnjur Parkeru kao najkatastrofalnijem igraču odnos cena / kvalitet.

Da ponovim : Ostoja mora da ide pod hitno. Postaćemo klub koji se bori sa Asvelom da drži fenjer godinama sa Ostojom na čelu. A Asvel može tako godinama, mi ne. Ostoja je operisan od bilo kakve vizije šta nam treba kao klubu da napredujemo jer se ne razume u košarku. Ali zato se itekako "razume" da sinku otvori agenciju i da dovode igrače kao na pijaci. Da pljačkaju klub i da ga ostave dole u rupi evrolige. Dok ne istekne licenca.

Mrzim da budem Đavolji advokat, ali voleo bih da čujem neki predlog ko da preuzme rukovođenje kluba? Jel postoji neka ideja a da nije pekovićevska?

Ili je bitno da se otera Ostoja, a o vođenju kluba mislićemo sutra kad nas opali realnost po sred čela?

5 minutes ago, Filozof manijak said:

Okle te informacije?

Jbg. Nije do njih teško doći.

Ostoji verujem kao i njegovom gazdi, ma koliko on voleo da se predstavi kao "reformator".

Edited by Milošica

Ja iskreno mislim da je Žocova era (uz svo poštovanje prema njegovim trenerskim kvalitetima) jedna od najgorih era u modernoj istoriji Partizana.

Previše promena koje imaju za cilj instant uspeh, neodgovornost i u svlačionici i na klupi, ....sve to nikad nisu bile karakteristike Partizana do dolaska Obradovića.

Da se razumemo, ne branim Ostoju al realno, njegov uticaj na igru je minoran.

A ovde je igra zakazala......i nemanje čartera iz Dubajia rolleyes

To sa letom do Dubaia je "samo" simbolički pokazatelj sa kakvim pilićarem je Željko imao posla.

Kao i nejavljanje na telefon.

Prosto, zbir tih događaja ne može da izađe na dobro. Da li cenim npr. Nilikinu preterano kao igrača - ne. Da li je Željko hteo da ga zadrži - jeste. Onda ga zadržiš. Jbg, ne može se takvim poslovanjem izaći nešto zdravo, na stranu Željkove greške u selekciji(sutra i da se vrati, svakako bih bio za to da ima neku pomoć u dovođenju kao što je imao Italijana u Feneru).

Edited by Milošica

Meni je Ostoja nebitan.

Ja sam verovao Željku, a vidi šta ispade...

Da se ne zavaravamo glavni i odgovorni krivac za trenutno stanje kluba je Žoc. I za mene nije problem što nije uspeo na sportskom planu, nego zato što je digao ruke i otišao, ostavljajući nekom drugom da sređuje haos koji je ostao.

Jebeni limar je samo dobar žrtveni jarac za nas navijače, kojima bi se spržio mozak da samo pomislimo, a kamoli izgovorimo rečenicu iznad.

9 minutes ago, Filozof manijak said:

Okle te informacije?

Pa sigurno je presudno bilo to što je na čelu kluba 1 košarkaški vizionar i marketinški mag Ostoja. Ostoja je napravio projekat i Željko se tu prepoznao.

Ostoja je glavni krivac. Istrošio je Trinkijerija i Željka. Setite se situacije sa prvim i rastanka. Trinki nije fenomenalan trener, ali za onaj momenat je bio idealan

Žoc je ostavkom prihvatio odgovornost i vrlo se gospodski poneo u svemu kako je tek mogao. Nikakav njegov haos se ne sređuje.

Edited by Milošica