January 11Jan 11 Primetno veća želja kod nekih igrača. Želim da verujem da je gospodin Penjaroja počeo da seče. Podrška
January 11Jan 11 40 minutes ago, smooth.Op said:Primetno veća želja kod nekih igrača. Želim da verujem da je gospodin Penjaroja počeo da seče. PodrškaJasta. Posebno kad upari Vanju i Arijana. Sve prsti.
January 11Jan 11 Džekiri se bolje snalazi u drugoj utakmici u dresu Partizana nego Fernando za dva meseca
January 11Jan 11 5 minutes ago, Valk said:Slomio je ruku.Žao mi je što mu se to desilo.Iskreno nisam ni znao da je slomio ruku jer sam naprasno prestao intenzivno da gledam meč kada je izgubio loptu u kontri sredinom prve četvrtine. Posle toga sam gledao meč po minut dva pa onda preskočim 5 i tako ponovo.Moja konstatacija i dalje stoji da je očajno pojačanje za KK Partizan a Miltonu želim brz oporavak i da me demantuje u derbiju protiv Zvezde i napuni Vas. Edited January 11Jan 11 by Kreator
January 11Jan 11 neverovatno......ne znam šta bih rekaoovaj tim je navukao gnev Bogova i treba ga raspustiti čim pre. u interesu svih strana Edited January 11Jan 11 by Ted
January 11Jan 11 8 minutes ago, Kreator said:Miltonu želim brz oporavak i da me demantuje u derbiju protiv Zvezde i napuni Vas.Nadam se da ti se omaklo veliko V i da to ne persiraš meni uz ovu "želju".
January 11Jan 11 1 minute ago, Valk said:Nadam se da ti se omaklo veliko V i da to ne persiraš meni uz ovu "želju".Vas kao protivnika - Crvena Zvezda.
January 11Jan 11 59 minutes ago, sasailic said:Jasta. Posebno kad upari Vanju i Arijana. Sve prsti.Vanja Marinković... Proveravao sam skoro, potpisao je na dve godine. Dakle jul 2026. i iguman - manastir.
January 11Jan 11 stari format EL je bio dobar u smislu da, kad si bulja, onda ispadneš i prestane mučenje u jednom trenutku. pa više sreće sledeće sezone. ovaj format te tera da se mučiš i zlopatiš neprestano, da i ono malo života iscuri iz tebe i zakuje te za vjek i vjekovsvet je postao nemilosrdan Edited January 11Jan 11 by Ted
January 11Jan 11 35 minutes ago, Ted said:stari format EL je bio dobar u smislu da, kad si bulja, onda ispadneš i prestane mučenje u jednom trenutku. pa više sreće sledeće sezone. ovaj format te tera da se mučiš i zlopatiš neprestano, da i ono malo života iscuri iz tebe i zakuje te za vjek i vjekovsvet je postao nemilosrdanЈбг то је амерички систем, који свакако није у потпуности примењив на европски спорт. Тамо одређени тимови намерно танкују (читај: боли их к.рац за резултате) не би ли имали што бољу позицију на драфту, док овде драфт не постоји јелте. А и генерално ми овде нисмо навикли на ревијалне утакмице, већ да се свака текма игра на нож, самим тим формат у којем нема никаквог испадања је за нас нешто тотално бесмислено.
January 12Jan 12 13 hours ago, kud u maglu Simoviću said:brutalni smobrt kalataru još drži čačanski spellove godine 10/10 u ABA 1/3 u ELBraća Drežnjak (valjda su braća) protiv nas trojke 9/16