January 9Jan 9 Just now, opalac said:Koga bi uzeli iz aktuelnog KKCZ rostera?Kalinić,samo taj ne bi došao da se pita. Edited January 9Jan 9 by J-♣
January 9Jan 9 Just now, Milošica said:A Ostoja može u Borac.Ili bolje ne, simpatični su trenutno.Dobićete nagradu za fer plej
January 9Jan 9 Author 3 minutes ago, opalac said:Koga bi uzeli iz aktuelnog KKCZ rostera?Jagaru, for shits and giggles
January 9Jan 9 ovaj tim bi mogao da se digne malo ako bi igrači pronašli sportski motiv i imali pošten pristup igri, klubu i navijačimaproblem je što dobar deo igrača izgleda nije nikada ni imao neki naročt motiv, osim da lova kaplje redovnomeni se čini da je jedan od izuzetaka Kalates, jedan od retkih koji ima predstavu o tome gde se nalazi, kakava su očekivanja i tome slično. zato što je igrao u Evropi, pa i protiv Partizana, igrao je za Željka, a i generalno deluje kao normalan i regularan lik, neko s kim bi mogao da piješ kafu i pričaš o običnim stvarima. ali to nije igrač koji bi mogao da nosi ceo tim na leđima, niti da bude neprikosnoveni autoritet na koga se ugledaju. a trebao bi da bude. ne nužno on, ali neko takaval to sad više nema ni veze, ako nema motiva nebitno je ko je trener, sve je gotovo Edited January 9Jan 9 by Ted
January 9Jan 9 5 minutes ago, opalac said:Koga bi uzeli iz aktuelnog KKCZ rostera?uzo bi im autobus ako imaju. zima je, ako naš zariba ili stane da se možemo kretati. pre toga bi morali da ga farbamo, jer je garant u nekim odvratnim bojamaa kako nam se klub razvija, uskoro bi mogli u takmičenja gde će autobus biti primarno prevozno sredstvo. mislite o tome
January 9Jan 9 Author Žitko basket gmaz mi onako bas iskonski i organski ide na kurac, bila bi 101% spremna da go the extra mile da mu nanesem bol koliko je gadan i ljigav a inace sam 1 mica
January 9Jan 9 4 minutes ago, Midžeta said:Jagaru, for shits and gigglesThere you go, bila si dobra cele godine!
January 9Jan 9 1 minute ago, Jimmy Kowalski said:U krcatom Pioniru osuricemo Oly..čujem da im ne igra onaj Tajrik. Džons, Džekson, tako neki kurac. ima šanse
January 9Jan 9 Just now, Midžeta said:Žitko basket gmaz mi onako bas iskonski i organski ide na kurac, bila bi 101% spremna da go the extra mile da mu nanesem bol koliko je gadan i ljigav a inace sam 1 micaudri mico, mi će da svedočimo da je posrnuo na koru od banane.....il šta god treba
January 9Jan 9 Samo vam ne damo Đuru analitičara. Njegove analize postaju ubedljivo najbolji deo utakmica kkcz. Vi ni tu nemate sreće. Gledate Sterlinga i Pokua, a onda slušate kadetskog šampiona.
January 9Jan 9 2 minutes ago, Ted said:čujem da im ne igra onaj Tajrik. Džons, Džekson, tako neki kurac. ima šanseMislim da je Džons.Tražili smo ga ovog leta ali nije došao.
January 9Jan 9 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Lik ima prste za zaboravSve vise lici na Siii Monovica kako stari