January 9Jan 9 Inače sam žestoko protiv naši igrači likova (Vanja prvi primer) ali jebemumaterupičku Koprivica bukvalno ništa lošiji nije igrač od Fernanda i jebeni Osetkovski, daj te minute Pokuševskom jebite se više u 3 pičke materine bezobrazne
January 9Jan 9 Herman Gomes i Panter beli medvedi, nema šanse da im sviraju odbranu rukama kao peti faul Osetkovskom.
January 9Jan 9 Ja ne znam, meni čovek da svira ovakav faul ko Pokuševskom sad ispred mene na 11 razlike, znači na odlučenoj utakmici, dobio bih 6 meseci suspenzije kao trener kako bi mu se najebo mile majke.
January 9Jan 9 Author On 8. 1. 2026. at 18:46, Cash said:Sad kad se je Mau vratila ima sve da gazimo. Sutra dobijamo Barcu trojkom Vanje Marinkovića u zadnjoj sekundi mmw.Tacno da te banuje covek za ovo
January 9Jan 9 Kako je ovom Džabariju dobro Boli ga kurac, kinta kapljePrebacio bih pola tima u MetalacNajgori tim u istoriji KKP
January 9Jan 9 5 minutes ago, Midžeta said:Vidi se taj neki napredakTek bi se osetio napredak da najure još tri preplaćena truta; džabari, braun i milton.
January 9Jan 9 3 minutes ago, April said:Kako je ovom Džabariju dobroBoli ga kurac, kinta kapljePrebacio bih pola tima u MetalacNajgori tim u istoriji KKPA Ostoja može u Borac.Ili bolje ne, simpatični su trenutno.