January 9Jan 9 Just now, Cash said:Washington=JagoWash je naravno nivo iznad, ali obojica imaju gadan problem da mogu biti na optimalnom nivou konstantno samo ako su vođe, a Wash to možda može na elitnom EC i Jago na nekom osrednjem EC nivou.
January 9Jan 9 Da da to je naš Partizan. Igramo dobro, da ne kažem vrlo dobro i onda u 2 do 3 minuta useremo sve što se usrati može i dozvolimo protivniku da napravi seriju 10:0 i dobije meč. Ruku na srce večeras nije bilo ni sreče, Barcelona dva puta zaredom postiže koš u zadnjoj sekundi. Kod nas Peyn sam na trici maši, Bonga sam na trici maši. Dwayne fula polaganje itd. Ostaje nam drugo poluvreme nek se pošibaju kako treba pa šta bude.
January 9Jan 9 Author 2 minutes ago, Cash said:Ostaje nam drugo poluvreme nek se pošibaju kako treba pa šta bude.Kešaro....
January 9Jan 9 7 minutes ago, Cash said:Da da to je naš Partizan. Igramo dobro, da ne kažem vrlo dobro i onda u 2 do 3 minuta useremo sve što se usrati može i dozvolimo protivniku da napravi seriju 10:0 i dobije meč. Ruku na srce večeras nije bilo ni sreče, Barcelona dva puta zaredom postiže koš u zadnjoj sekundi. Kod nas Peyn sam na trici maši, Bonga sam na trici maši. Dwayne fula polaganje itd. Ostaje nam drugo poluvreme nek se pošibaju kako treba pa šta bude."Biće boljeee, neko viče.. Na papiru mrtvo slovo..."