Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Trule jabuke moraju hitno da se odstrane jer je potpuno jasno da od njih neće biti nikakve koristi. Svaki dan njihovog boravka sa ostatkom ekipe će nas voditi sve dublje i dublje.

Tačno je da su mnogo plaćeni ali ako ničemu ne doprinose, zašto ih uopšte držati u ekipi?

• Replies 12.1k
  • Views 621k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

32 minutes ago, smooth.Op said:

Ako se ne varam najviše primljenih poena na domaćem terenu u istoriji KKP. Prethodni rekord postavio Pariz pre dva meseca (101).

godina rekorda, a ljudi se jos bune nesto

8 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ne znam šta se očekuje od ove ekipe. Oni su border line plejof ekipa i kada ih vodi trener koji ih je selektirao uz zaglušujući huk podrške sa tribina i uz neviđenu hemiju u ekipi. Ovako, kad nemaš ništa od toga, nego baš suprotno, iluzorno je očekivati da će neki trener nacrtati nešto, i oni odjednom proigrati. Ovo je sezona otaljavanja do kraja, uz mnoge bizarne scene i šizofreniju na tribinama, jer su navijači unapred platili da gledaju, te će se uglavnom pojavljivati. Na kraju sezone, ne znam šta dalje. I da ode Ostoja, ne verujem da će novo ime biti po volji navijača i da će prodati mnogo sezonskih. Većina igrača će otići, ali to je opet sklapanje novog rostera, i rebuilding ispočetka, u momentu kad je trebalo da KKP bude stabilan evroligaš sa izvesnom bazom za nadogradnju.

Druze, pogledaj nekad neku utakmicu. Poslednje tri utakmice nemaju veze s tim kakav kvalitet igraci imaju, ovo je ocigledno jebavanje sojki pojedinih igraca koji igraju za sebe i cekaju da prodje vreme pa da odu. Govorim samo o igrackom delu i ponasanju igraca, u to ko upravlja Partizanom i kako ne zelim da ulazim jer ne zelim da stajem na zulj grobarima, to je njhov klub i njihova stvar. Ali sta god i ko god da vodi klub ne moze se dozvoliti pojedinim igracima da ovako brukaju klub koji ima neko ime i reputaciju.

Не знам шта више имају да бојкотују, ово је сад последица тоталног расула у свлачионици, нарушених међуљудских односа, одсуства било какве хијерархије у тиму..

Једино решење је да се труле (најтруље) јабуке једноставно одстране, по цену да Марканен и брат Лакић играју по 25 минута. То би решило само део проблема, док за потпуни ресет, из клуба мора да одлети председник Остоја.

obicno je dzabari taj koji se navodi uz tajrika a koliko vidim, dzaba d hat nije ni igrao

nego, vidim da je payne statisticki sobalio

kakav je utisak onih koji su imali baterije za upravljac?

sterling je sramotan, verovatno najsramotniji od svih.

džabari, tajrik, meni ovako izdaleka deluje da i sterling treba da bude u lasti za valjevo, pa kod micova da odrade ugovor do kraja

murinen i oni klinci iz kls-a pa lagano

on i dzbari treba da se maknu u metalac

edit : ^

sto veli kums, mozda tajrik, mada mislim da on moze da se popravi

edit2: @kud u maglu Simoviću micov je u turskoj GM od pre neki dan

Edited by cedo

Neka ih preuzme Miško. Tamo milina.

Mozda sam samo jako popizdeo..ali imam utisak da bi ovo mogao da bude presedan.

Znaci..niti je bojkot trenera niti navijaca niti uslova za rad..nego prosto mi hocemo da vam uzmemo pare i mozete da nam pljunete pod prozor.

Ako sad njima prodje, moci ce bilo gde, bilo kome.

Dakle, presedan..nesto kao Bosman u fudbalu..slucaj Dzabari.

1 hour ago, shimpr said:

.

Screenshot_4.jpg

Ochoa propo

Edited by Ratamahatta

51 minutes ago, garmonbozia said:

Vanja Marinković je retardiran.

Ja nemam drugo objašnjenje.