Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Sada vam fali 1 doktor nauka na čelu kluba koji bi izjavio "ne palimo se na el, naš cilj je aba", Ostoja nije taj format

• Replies 12.1k
  • Views 621k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

2 hours ago, garmonbozia said:

Povređen, inficirao mu se žulj ako sam dobro pročitao.

Sledeći će da završi sezonu zbog kurjeg oka. Ja ovakav raspad u profesionalnom sportu nisam video, posebno da u drugoj sezoni pojedinci otkažu poslušnost i vode svoju politiku.

1 hour ago, Dankan Ajdaho said:

Da ne stajem na žulj, mislio sam da je zajebancija da ovaj lik ne ume da bekne rečenicu engleskog. Radonja sada deluje kao prevodilac u UN kraj njega.

Kako će on uopšte da komunicira sa igračima, 0 Španaca u timu?

Čuo sam izjavu koju je dao Kristinici posle utakmice i zvučao je sasvim ok, neki B1 nivo. Značajno bolje od engleskog npr. Duška Ivanovića.

2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

To je začarani krug gde imaš igrače koji su većinom odrastali u kulturi u kojoj je normalno da Lebron smeni ili postavi trenera kad mu se digne đoka, i gde je institucija igrača iznad institucije trenera. Ako KKP želi da igra evropsku košarku na vrhunskom nivou, očigledno će morati da dovodi igrače iz tog poola, ali onda nastaje kuršlus kad očekuješ od njih da će se bacati za loptom kao Vesa Petrović, ili mirno trpeti verbalni tornado balkanskih trenera. Kamoli neka postrojavanja tzv. navijača. Ima i takvih momaka, ali su debela manjina.

LeBron menja Franka Vogela ili Darvina Hama. Kada se popickao sa Spoelstrom i Ryley-jem, otisao je. Kada se Kawhi popickao sa Popom, otisao je.

Ovde je problem taj sto se novopridosli igraci odnose prema Zeljku Obradovicu kao da je Darvin Ham. U sred Beograda. Ne ide, rodjaci. A za to ide komandna odgovornost, opet se vracamo na celo kluba. Ako se odande ne odnose prema Zeljku kao da je Fil Dzekson i cak stavise ne javljaju mu se na telefon, svakako ga nece femkati ni 1 Sterling Brown.

To bi imalo smisla da ih je čelo kluba dovodilo i da vodi sportski sektor. Ali doveo ih je Željko i zajeb sam sebi napravio. Uz to i slepac vidi da nema isti odnos prema domaćim i stranim igračima i ovi drugi su ga na kraju prodali. Sam pao, sam se ubio.

Sa Sterlingom jos produzen ugovor prosle godine..jbt, to je tek stativa

Jes, to što ih je doveo Željko skida svu odgovornost sa igrača i njihovog ponašanja.

Željkova je odgovornost u tome što je trebao da ih seče na vreme, kada je video da stvari ne štimaju, i ko su kolovođe.

Oladiš njih dvojicu-trojicu, ostalima za primer, pa makar klub morao da ih plaća dok ne igraju.

Trenerova je da drži svlaćionicu i njegova mora biti zadnja. I tu je morao imati podršku rukovodstva

2 hours ago, Malvo said:

To bi imalo smisla da ih je čelo kluba dovodilo i da vodi sportski sektor. Ali doveo ih je Željko i zajeb sam sebi napravio. Uz to i slepac vidi da nema isti odnos prema domaćim i stranim igračima i ovi drugi su ga na kraju prodali. Sam pao, sam se ubio.

netačno. posao uprave jeste da štiti klub, pa i trenera. to je ovde izostalo. da ne pričam da se ne radi o bilo kakvom treneru, nego o jednoj vrlo specifičnoj situaciji. u toj situaciji uprava štiteći trenera štiti i sebe, jer se klub nalazi na nivou na kome se nalazi uglavnom zaslugom trenera, a ne uprave. faktička hijerarhija nije bila uobičajena, trener je bio na njenom vrhu, a uprava ispod (trener ima suštinski autoritet, a uprava formalni). to nije normalno ili uobičajeno, ali tako je bilo iz objektivnih razloga. dozvoljavajući da trener ode na način kako je otišao uprava je smenila i sebe i posledično dovela do ovog haosa kome prisustvujemo.

dakle, postojao je vrlo jak interes na svim stranama da se ovo reši na bilo koji drugi način. pri tome nisi uopšte morao da mozgaš oko nekih stvari, tipa kakva će da bude reakcija navijača i javnosti ako Željko ode ovako. nije postojao ni promil šanse da se uprava nada da će to da prođe eto tako, da se zaboravi posle prve pobede isl.

svi signali su bili tu, iz javnih nastupa trenera posle utakmica je bilo jasno da se radi o onome što je Željkov Španac posle i potvrdio. dakle iz ono malo informacija koje smo mi dobijali. uprava je imala više informacija. jedino logično u takvoj situaciji jeste bilo da uvede određeno vanredno stanje u klubu, da se stane iza stručnog štaba i da se svima jasno predoči da ovo može da se završi na dva načina. ili će da se prihvati da trener i stručni štab vode igru na terenu, ili će onima koji to ne prihvate da bude zahvaljeno na saradnji. uz napomenu da ne postoji ni trunka šanse da se završi tako što će stručni štab da ode. tek posle odlaska Željka mi smo počeli da dobijamo informacije da mu se nudi da se reši igrača koji su problem. ali tada je već bilo kasno.

posle ovoga ja ne bih ni sa jednim igračem zaključivao ugovor na duže od godinu dana ili bez opcije da mogu da ga jednostrano raskinem posle prve sezone, osim ako nisu igrači tipa Nenada Dimitrijevića, Smajlija, Tanaskovića itsl, gde ne moram da sumnjam u to dal igrač ima predstavu gde je došao i kakav će biti njegov odnos prema klubu.

Dovodite me u situaciju da branim jebenog Ostoju. Kako to "klub nije zaštitio trenera"? Da li je klub za Džabarija Parkera izjavljivao da nije video igrača koji toliko voli košarku i želi da igra ili je to izjavio Željko? Da li je klub izjavljivao za Tajrika da ima ludačku energiju ili je to radio Željko? Da li je klub izjavljivao da ne želi bilo kakvo pojačanje nego samo top igrača ili je to činio Željko? Da li je klub pucao sebi u noge terajući sve što može biti famozna domaća osnova ili je to učinio Željko? I sad strahota živa, Tajrik i Sterling kolo vode. Pa zašto kolo vode, gde su domaći igrači u svlačionici? Gde vam je Aleksa?

Ponašate se kao da taj Ostoja ima neki interes da otera Željka i da im sad jebu mater od utakmice do utakmice.

I inače, što pre izađete iz tog stanja svesti, biće vam lakše. Nema više Željka. Možda će se vratiti, možda neće. Vi navijate za Partizan, a ne za Željka, i to je brutalno dobro odbrusio "uzeo si sendvič" Paspalj. On uzeo sendvič, a Željko nije uzeo sendvič. Gluposti

Edited by Malvo

image.gif

Čeka se i Milošica sa onelinerom i Uskebasi sa smajlijem na post.

4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

image.gif

Covek ti otvara oci, a ti tako..

Od mene si vec dobio smajlija na ovaj odlučan i veoma oštar, ali pravedan post. Natera čoveka na razmišljanje o izboru kluba.

Lakše se rešiti i Željka i Ostoje, nego "dobranamernih" susjeda...

7 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Covek ti otvara oci, a ti tako..

image.gif