Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

• Author

Joca Ajkula lolol

• Replies 12.1k
  • Views 621k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Pun mi je kurac ovog Vanjinog privođenja tima posle utakmice. Oni očigledno to ne vide kao podsticaj za jače napore, već kao varvarsko iživljavanje.

Pri tome Vanja im nije nikakav autoritet, već eventualno prevodilac.

Jbte sad tek kontam da Milton nije igrao... gospode

14 minutes ago, smooth.Op said:

Jbte sad tek kontam da Milton nije igrao... gospode

Povređen, inficirao mu se žulj ako sam dobro pročitao.

1 hour ago, April said:

Pun mi je kurac ovog Vanjinog privođenja tima posle utakmice. Oni očigledno to ne vide kao podsticaj za jače napore, već kao varvarsko iživljavanje.

Pri tome Vanja im nije nikakav autoritet, već eventualno prevodilac.

E jebiga sada. Odnos navijaca i igraca je bukvalno poslednje sto je ostalo od Partizana, ako neko to vidi kao izivljavanje - so be it. Neko im je trebao objasniti kako stvari stoje pre nego sto su dosli. Ali ne, pustali su im klipove iz nekih srecnijih vremena.

No nebitno, Ostoja mora da ode. U medjuvremenu da li dobili ili izgubili 40, isto je. Jedino mi je zao sto je to bilo protiv genocidasa ovaj put, no sta da se radi.

Da se razumemo, iskreno mi je zao sto se koplja lome na igracima, najmanje su krivi.

Edited by Fins fleet

2 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Tada se ostalo posle utakmice i pevalo

https://x.com/PartizanRetro/status/2003757156173226436

Bio sam na ovoj tekmi...ako me secanje sluzi ovo Napred partizan se pevalo citavu tekmu a onda i nakon kraja

Jeste. I to dobrih nekih pola sata posle kraja. I sami Izraelci su bili u cudu.

17 minutes ago, Fins fleet said:

Da se razumemo, iskreno mi je zao sto se koplja lome na igracima, najmanje su krivi.

A ko je tacno kriv sto rutinski gube 30 razlike od bilo koga ko se pojavi na terenu? Evo ni treci trener po redu im ne valja.

Just now, goofs said:

A ko je tacno kriv sto rutinski gube 30 razlike od bilo koga ko se pojavi na terenu? Evo ni treci trener po redu im ne valja.

Kakav crni trener, naravno da nije, kada promenis 3 komada i nijedan ne valja vec sve gore. Eventualno onaj prvi jer je taj prvi izgubio konce.

Napisao sam u pasusu pre toga ko je kriv. Ili ko treba da snosi odgovornost, ako nije vec kriv.

Jbg, nije bas ni da je Ostoja kriv ako Tajrik i Sterlin lade jaja a Dazabarija tri kurca bole da se mrdne..Ostoji je valjda prvom stalo da klub radi kako treba. On je pare pkrao i ima ih ali je ime dobio kroz KK Partizan, pre ove funkcije niko nije znao za njega (Nesto kao Roman Abramovic za bas jako tesku sirotiLJu).

Pocerati ovu bruku sa parketa negde u tri picke lepe materine..i Ostoju sa njima.

čitam sad šta je Penjaroja izjavio na kzš......manje više isto što je i Željko izjavljivao, pre one faze kada mu je već bilo jasno da ne može više ništa da uradi.

šte je sve, gotovo izvesno, tačno.......ali je pitanje koliko šta i koliko može da se uradi sa ovim konkretnim sastavom igrača. ako bi Penjaroja uspeo da to posloži i napravi konkurentan tim za EL, pa to bi bilo u rangu Duletove magije. ja nisam optimista. ne zato što ne verujem Penjaroji, zaista verujem da je došao sa željom da radi i napravi nešto, a i ne deluje mi kao šalabjzer, muljator ili lovac na keš. ali okolnosti su toliko loše sada, da pre mogu da ga vidim kako odlazi za par meseci ili na kraju sezone, nego kako uspeva da aktivira ovu grupu i pretvoti je u tim

eventualno ako mu bude omogućeno da napravi nekakvu doselekciju, da se reši statističara i sindikalaca i da dovede nekoliko igrača koji zaista imaju želju da igraju timski i bore se. rezultatski pritisak realno više i ne postoji, ali postoji potreba da se održi renome i dostojanstvo samog kluba. za to su potrebni i navijači na strani ekipe, ali i ekipa u kojoj većina igrača to može da razume. ovi heliocentrični Amerikanci ili neće ili ne mogu to da razumeju, ili ih naprosto boli kurac. u svakom slučaju, takvi treba da budu što dalje od crno-belog dresa.

Edited by Ted

To je začarani krug gde imaš igrače koji su većinom odrastali u kulturi u kojoj je normalno da Lebron smeni ili postavi trenera kad mu se digne đoka, i gde je institucija igrača iznad institucije trenera. Ako KKP želi da igra evropsku košarku na vrhunskom nivou, očigledno će morati da dovodi igrače iz tog poola, ali onda nastaje kuršlus kad očekuješ od njih da će se bacati za loptom kao Vesa Petrović, ili mirno trpeti verbalni tornado balkanskih trenera. Kamoli neka postrojavanja tzv. navijača. Ima i takvih momaka, ali su debela manjina.

Da ne stajem na žulj, mislio sam da je zajebancija da ovaj lik ne ume da bekne rečenicu engleskog. Radonja sada deluje kao prevodilac u UN kraj njega.

Kako će on uopšte da komunicira sa igračima, 0 Španaca u timu?

Pantomimom

Pa probali smo da trenerima koji umeju da komuniciraju, ne ide, daj da probamo sa trenerom koji ne komunicira.

Još jednom da apostrofiram, apsolutna je sramota ponašanje/zalaganje većine igrača na parketu. Više truda i znoja bude utrošeno na terminima slobodnog građanstva u OŠ Mika Alas sredom uveče.

Ni drama sa Željkom, ni Ostoja, ni navijači, ni stipendije, ništa nije dovoljan izgovor da sebe zoveš profenionalnim košarkašem i igraš onako.

S tim u vezi, mi smo u totalnom krcu i na putu da zabeležimo istorijski bednu sezonu. Već je i ćoravom jasno da od plejofa nema ništa, tako da će i to jadno zalaganje biti još slabije. Koliko znam, početak februara je dedlajn da igrači promene tim unutar EL, tako da do tada imamo vremena da se oslobodimo balasta, no pošto je klub u rukama Ostoje i Ostoje jr, ne sumnjam da ćemo morati da platimo nekima i više nego ih plaćamo sada da odu i da igraju za neki Real.

Tek nakon svega toga ovaj ćelavi možda može da uradi nešto svog posla.