December 26, 2025Dec 26 Ispod 30 je, to je vazno za nastavak sezone. Sacuvali smo svoju cast. Puna podrska penjaroli i momcima, zelimir bi ovo izgubio 45 razlike
December 26, 2025Dec 26 koliko je sezonskih prodato ove godine ?Kako se kretala poseta u Areni ove sezonePartizan – Olimpija Milano: 19,214Partizan – Efes: 19,558Partizan – Pariz: 20,024Partizan – Barselona: 20,003Partizan – Monako: 19,747Partizan – Fenerbahče: 19,561Partizan – Bajern: 17,249Partizan – Crvena zvezda: 21,854Partizan – Virtus: 16,435Partizan - Makabi: 13,749
December 26, 2025Dec 26 Sportal.rsKraj drame u Tel Avivu: Kataš ostaje trener do kraja sezoneKljučalo je u Tel Avivu u poslednjih nekoliko dana. Navijači su napali trenera fudbalske sekcije, Žarka Lazetića, dok je Oded Kataš bio na udaru vlasništva Ponosa Izraela. Međutim, stali su iza njega5 EL pobeda za redom nakon toga.
December 26, 2025Dec 26 2 minutes ago, Milošica said:Sportal.rsKraj drame u Tel Avivu: Kataš ostaje trener do kraja sezoneKljučalo je u Tel Avivu u poslednjih nekoliko dana. Navijači su napali trenera fudbalske sekcije, Žarka Lazetića, dok je Oded Kataš bio na udaru vlasništva Ponosa Izraela. Međutim, stali su iza njega5 EL pobeda za redom nakon toga.kako se kaze "Ostoja" na hebrejskom..ali bez da pljucnes usput ?
December 26, 2025Dec 26 Ako se ne varam najviše primljenih poena na domaćem terenu u istoriji KKP. Prethodni rekord postavio Pariz pre dva meseca (101).
December 26, 2025Dec 26 6 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Protiv Valensije krece pobednicki niz, do kraja januara smo na 50%..samo da stisnu odbranu. jedan pravi nba europe teamu to ime statistika - rekordan broj primljenih poena na domace terenu
December 26, 2025Dec 26 Poraz kao porazAli kad te posle tekme dočeka Jakovljević, sunce ti jebem, pišaj po sirotinki
December 26, 2025Dec 26 Ne znam sta ceka Partizan sa otpiljivanjem ove cetvorice bojkotasa iz tima. Prodali ih ili ne, koliko god to bude trajalo, moraju da ih odstrane iz ekipe a individualni trening ako zele im treba obezbediti u nekoj manjoj hali u Borci. Parker, Tajrik, Braun i Vasington treba da idu, ako im se nadje klub koji ce da plati deo njihove plate, super, ako ne, neka ih placaju ali ne smeju da imaju kontakt sa ostatkom tima jer se njihov odnos prema igri preliva i na druge igrace. Ovakvim igrama ce samo da isprovociraju nekog da im slomi glavu iz besa pa ce tek onda biti sranja.
December 26, 2025Dec 26 2 minutes ago, harper lee said:Ne znam sta ceka Partizan sa otpiljivanjem ove cetvorice bojkotasa iz tima. Prodali ih ili ne, koliko god to bude trajalo, moraju da ih odstrane iz ekipe a individualni trening ako zele im treba obezbediti u nekoj manjoj hali u Borci. Parker, Tajrik, Braun i Vasington treba da idu, ako im se nadje klub koji ce da plati deo njihove plate, super, ako ne, neka ih placaju ali ne smeju da imaju kontakt sa ostatkom tima jer se njihov odnos prema igri preliva i na druge igrace. Ovakvim igrama ce samo da isprovociraju nekog da im slomi glavu iz besa pa ce tek onda biti sranja.Sve se slažem samo ne treba pisati Partizan. Treba pisati Ostoja. Mada možda ni Ostoja nije potrebna adresa.
December 26, 2025Dec 26 Ne znam šta se očekuje od ove ekipe. Oni su border line plejof ekipa i kada ih vodi trener koji ih je selektirao uz zaglušujući huk podrške sa tribina i uz neviđenu hemiju u ekipi. Ovako, kad nemaš ništa od toga, nego baš suprotno, iluzorno je očekivati da će neki trener nacrtati nešto, i oni odjednom proigrati. Ovo je sezona otaljavanja do kraja, uz mnoge bizarne scene i šizofreniju na tribinama, jer su navijači unapred platili da gledaju, te će se uglavnom pojavljivati. Na kraju sezone, ne znam šta dalje. I da ode Ostoja, ne verujem da će novo ime biti po volji navijača i da će prodati mnogo sezonskih. Većina igrača će otići, ali to je opet sklapanje novog rostera, i rebuilding ispočetka, u momentu kad je trebalo da KKP bude stabilan evroligaš sa izvesnom bazom za nadogradnju.
December 26, 2025Dec 26 to mogu da rade zato sto ne postoji klub^ Edited December 26, 2025Dec 26 by cedo
December 26, 2025Dec 26 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:Ne znam šta se očekuje od ove ekipe. Da ne izgube 70 razlike 2 utakmice zaredom protiv osrednjih evroligaških ekipa. Eto, drago mi je da sam ti to rešio kao moderatoru novom na sportu.