December 4, 2025Dec 4 Vasington kaze dobro igramo, bice to sve okSta bi ja dao da me za milion eura tako bolu 3 kurca u zivotu Edited December 4, 2025Dec 4 by Ratamahatta
December 4, 2025Dec 4 Izlgeda da su se debili na tribinama unormalili u drugom poluvremenu, pa se ne zviždi više Tajriku & co
December 4, 2025Dec 4 Ali sta mi placamo te silne milioncine majko mila, Dziberi 1/7, bukvalno se svaki moguci put usere u neki momentum
December 4, 2025Dec 4 Tajrik bolje igra kad mu se zviždi. Vanja igra loše i kad mu se zviždi i kad se uzdiše za njegovim promašajima.
December 4, 2025Dec 4 Jedino korisno što može da se izrodi iz ove mase je da neko pusti buvu da Žoca drže kao taoca u ćacilendu
December 4, 2025Dec 4 Vraća se polako atmosfera, navijači polagano počinju da navijaju za Partizan.Očekivao sam više navijanja : ...Ostoja, Ostoja, .... Ali slabo nešto. Edited December 4, 2025Dec 4 by Kreator
December 4, 2025Dec 4 Author Just now, Kreator said:Vraća se polako atmosfera, navijači polagano počinju da navijaju za Partizan.Sad ce da ih ureknu
December 4, 2025Dec 4 1 minute ago, Kreator said:Vraća se polako atmosfera, navijači polagano počinju da navijaju za Partizan.Očekivao sam više navijanja : ...Ostoja, Ostoja, .... Ali slabo nešto.Jak bipolar
December 4, 2025Dec 4 Bolje na jednoj utakmici da se završi sve, nego da bude 40 dana žalosti.( mislim na odnos sa igračima) Edited December 4, 2025Dec 4 by smooth.Op