December 4, 2025Dec 4 9 minutes ago, garmonbozia said:Glupo je da se targeriraju pojedinci na osnovu "insajderskih" informacija.Glupo je i busiti trenera, jer sami izgledaju lose, pa opet su to radili..
December 4, 2025Dec 4 2 minutes ago, Valk said:Mislim da su Željkovi ziloti pobrkali vas mild navijače KK PARTIZAN sa ciganima.molim te objasni mi na šta sam mislio
December 4, 2025Dec 4 3 minutes ago, Ted said:ali da ishod bude da je Željko otišao ovako a Ostoja ostao, i kao sad sve ok, nothig to see here, e to neće da budeTo nikako ne sme da bude a vodenica ide na žalost ka tome.
December 4, 2025Dec 4 Jedini put u zivotu kada sam usao u svadju sa nepoznatom osobom je bilo sa nekim likom koji je napusavao Jaku Klobucara jer ne brani dobro pnr koji vodi Pridjioni.Sada, jbmliga, daleko sam, pratim preko jako malog ekrana, pa mi je i identifikacija sa igracima mnogo manja. Iako sam 5 puta rekao da me zabole, ipak gledam i nerviram se sto gubimo. No ovo sve ne sme da se zavrsi samo sa Obradovicevom ostavkom i onda sve po starom. Reakcija je tupava, ali drago mi je da postoji. Jebi ga sada ako smo ocekivali od navijacke bolumente da bude promisljena i imuna na tabloidna pisanja. Edited December 4, 2025Dec 4 by Fins fleet
December 4, 2025Dec 4 I tako posle 100 godina gasim utakmicu na poluvremenu. Ogadila mi ova govna koja sebe nazivaju grobarima utakmicu toliko da nemam ni volje ni zelje da nastavim. U picku materinu mucna atmosfera, nek jedu govna svi koji su zvizdali
December 4, 2025Dec 4 Bajerna ne ide sut, Majk odvalio tablu sam k'o duh, promaja i prostora svukudiPortir Ausvica od 2 i vise metara i 130 kila vuce kontru prvi put u karijeri, niko ga ne dira
December 4, 2025Dec 4 Just now, Ratamahatta said:Bajerna ne ide sut, Majk odvalio tablu sam k'o duh, promaja i prostora svukudiPortir Ausvica od 2 i vise metara i 130 kila vuce kontru prvi put u karijeri, niko ga ne diraBukvalno
December 4, 2025Dec 4 3 minutes ago, Milošica said:Kris jedino vredno na terenu.Uz Luču, Majka i Bongicu.Nosio bi je ko Bongica masku
December 4, 2025Dec 4 Ako Partizan dobije, biće ovo jedna od onih legendarnih pobeda o kojima će još decenijama da se priča. "Igrači u hali, a tamo pakao, ne čuju svoje misli... Sve je delovalo izgubljeno, kad odjednom..."
December 4, 2025Dec 4 Just now, Kreator said:To nikako ne sme da bude a vodenica ide na žalost ka tome.pa ako ide ka tome onda neka raspišu konkurs za neke druge navijače......pošto ih ovi postojeći neće zadovoljitivečeras je bitno da ništa ne uleće u teren, da niko ne ulazi na teren i da ne bude bilo kakavih incidenata. atmosfera je vrlo naelektrisana i ako se završi na verbalnom iskazivanju nezadovoljstva, to je ok. to je najmanje što je bilo za očekivati. ja sam se plašio nekog većeg sranjapostoji način da se iz ovoga izađe
December 4, 2025Dec 4 23 minutes ago, copkillah said:Moram da ostanem do kraja utakmice iz određenih razloga, ali bih zbog ovog zviždanja najradije izašao.
December 4, 2025Dec 4 Džabulani i Milton ne bi pogodili koš da im život zavisi. Džabulani je popriličan flop, ako bude i narednih 6 meseci ovako privređivao, plašim se da ćemo se tek hvatati za glavu. Dobio i on porciju, sasvim zasluženo. Edited December 4, 2025Dec 4 by Facundo Orellana