Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

9 minutes ago, garmonbozia said:

Glupo je da se targeriraju pojedinci na osnovu "insajderskih" informacija.

Glupo je i busiti trenera, jer sami izgledaju lose, pa opet su to radili..

• Replies 12.1k
  • Views 620k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Kris jedino vredno na terenu.

Uz Luču, Majka i Bongicu.

2 minutes ago, Valk said:

Mislim da su Željkovi ziloti pobrkali vas mild navijače KK PARTIZAN sa ciganima.

molim te objasni mi na šta sam mislio

3 minutes ago, Ted said:

ali da ishod bude da je Željko otišao ovako a Ostoja ostao, i kao sad sve ok, nothig to see here, e to neće da bude

To nikako ne sme da bude a vodenica ide na žalost ka tome.

Jedini put u zivotu kada sam usao u svadju sa nepoznatom osobom je bilo sa nekim likom koji je napusavao Jaku Klobucara jer ne brani dobro pnr koji vodi Pridjioni.

Sada, jbmliga, daleko sam, pratim preko jako malog ekrana, pa mi je i identifikacija sa igracima mnogo manja. Iako sam 5 puta rekao da me zabole, ipak gledam i nerviram se sto gubimo. No ovo sve ne sme da se zavrsi samo sa Obradovicevom ostavkom i onda sve po starom. Reakcija je tupava, ali drago mi je da postoji. Jebi ga sada ako smo ocekivali od navijacke bolumente da bude promisljena i imuna na tabloidna pisanja.

Edited by Fins fleet

I tako posle 100 godina gasim utakmicu na poluvremenu. Ogadila mi ova govna koja sebe nazivaju grobarima utakmicu toliko da nemam ni volje ni zelje da nastavim. U picku materinu mucna atmosfera, nek jedu govna svi koji su zvizdali

Bajerna ne ide sut, Majk odvalio tablu sam k'o duh, promaja i prostora svukudi

Portir Ausvica od 2 i vise metara i 130 kila vuce kontru prvi put u karijeri, niko ga ne dira

Just now, Ratamahatta said:

Bajerna ne ide sut, Majk odvalio tablu sam k'o duh, promaja i prostora svukudi

Portir Ausvica od 2 i vise metara i 130 kila vuce kontru prvi put u karijeri, niko ga ne dira

Bukvalno lolol

3 minutes ago, Milošica said:

Kris jedino vredno na terenu.

Uz Luču, Majka i Bongicu.

Nosio bi je ko Bongica masku

123361_partizan-studentski-centar-157116

Ako Partizan dobije, biće ovo jedna od onih legendarnih pobeda o kojima će još decenijama da se priča. "Igrači u hali, a tamo pakao, ne čuju svoje misli... Sve je delovalo izgubljeno, kad odjednom..."

Just now, Kreator said:

To nikako ne sme da bude a vodenica ide na žalost ka tome.

pa ako ide ka tome onda neka raspišu konkurs za neke druge navijače......pošto ih ovi postojeći neće zadovoljiti

večeras je bitno da ništa ne uleće u teren, da niko ne ulazi na teren i da ne bude bilo kakavih incidenata. atmosfera je vrlo naelektrisana i ako se završi na verbalnom iskazivanju nezadovoljstva, to je ok. to je najmanje što je bilo za očekivati. ja sam se plašio nekog većeg sranja

postoji način da se iz ovoga izađe

Kome je uopste u interesu da Partizan dobije? Vucicu, Ostoji.. i kome jos?

Željko poslao Ocokoljića da daje intervju unsure

23 minutes ago, copkillah said:

Moram da ostanem do kraja utakmice iz određenih razloga, ali bih zbog ovog zviždanja najradije izašao.

images?q=tbn:ANd9GcRGr7Nyi0ZfrPrGXV6EN9y

Džabulani i Milton ne bi pogodili koš da im život zavisi. Džabulani je popriličan flop, ako bude i narednih 6 meseci ovako privređivao, plašim se da ćemo se tek hvatati za glavu. Dobio i on porciju, sasvim zasluženo.

Edited by Facundo Orellana