December 4, 2025Dec 4 1 minute ago, Milošica said:Vidi se da je Ocokoljić škola Saše O.Barem je mogao od Sala da nauči da muškarac treba da se olindra na ćelavo kada mu kosa dramatično opade, a ne da tera ove jade
December 4, 2025Dec 4 Just now, garmonbozia said:lako gi obradiš.jbg, vidi se reakcija u agresivnosti igrača. hoće da se dokažu da oni nisu bili problemTaj racun ce se podvlaciti na kraju sezone
December 4, 2025Dec 4 Just now, Milošica said:Hajde bez tračeva.što, da mi ne poveruju ovi sa tribine?
December 4, 2025Dec 4 3 minutes ago, Valk said:+13 i publika legla na rudu.To se promenilo na poluvremenu, ne na +13
December 4, 2025Dec 4 Just now, Midžeta said:Ko je ovaj covek sto izgleda ko maneken na nasoj klupi?dugo sam se krio, raskrinkala si me.
December 4, 2025Dec 4 Devojka sa četničkom šubarom u publici. A da bi sve bilo crno-belo obukla beli duks.
December 4, 2025Dec 4 1 minute ago, Midžeta said:Ko je ovaj covek sto izgleda ko maneken na nasoj klupi?Osetkovski
December 4, 2025Dec 4 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Vratio se Parker. To je to od odbrane..to je to od igre. kancer tima