Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Treba da se skupe igrači i dobiju ovo, u inat stoci

• Replies 12.1k
  • Views 620k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Zelimir pizdi na TV sto opet nije iskoriscen mali faul i primljen zgoditak u zadnjoj sekundi

tako je kako je......ova uprava ako želi da ostane moraće da nađe neke druge navijače i da napuni halu. raspoloženje je takvo da su ovi u hali vrlo miroljubiva grupa (za sada)......ko neki ngo koji se bavi ljudskim pravima

da sam u hali ne bih zviždao igračima......ne bih mogao, al ne bih ni apludirao. zapravo ne bih ni otišao na utikamicu i da imam kartu

Željko sigurno ne bi želeo da se zviždi igračima, a siguran sa da zbog toga nije ni ulazio u detalje problema u svom obraćanju

Edited by Ted

Bolja je ona neprijatna atmosfera kada se igra u praznoj hali i cuje se skripa patika. Ovo je zestok krindz.

Lookalike trivia - Fojtman isti Babo Bogdanović

Igračima Partizana nije zvizdano ni kada se kuci gubilo sa 30 razlike, ni u 2-12 sezonama, jer su ginuli na parketu. I uprkos losim rezultatima bilo ih je uzivanje gledati. Posle najvećih poraza navijači su ostajali u hali po pola sata nakon utakmice da im daju podrsku.

Ova skupina treba da se zapita zasto su jedini tim kome navijaci zvižde. Srecom imaju način da se bar malo iskupe i privedu kraju sezonu bez zvizduka. Od njih zavisi.

I stvarno, po prvi put me nije briga da li se zvizdi igracu placenom 1,5 miliona, koji folira povredu neposredno pred utakmicu jer drugi centar prima 200 hiljada vise.

Za Bongu aplauz..

1 minute ago, Uskebasi said:

Igračima Partizana nije zvizdano ni kada se kuci gubilo sa 30 razlike, ni u 2-12 sezonama, jer su ginuli na parketu. I uprkos losim rezultatima bilo ih je uzivanje gledati. Posle najvećih poraza navijači su ostajali u hali po pola sata nakon utakmice da im daju podrsku.

Ova skupina treba da se zapita zasto su jedini tim kome navijaci zvižde. Srecom imaju način da se bar malo iskupe i privedu kraju sezonu bez zvizduka. Od njih zavisi.

I stvarno, po prvi put me nije briga da li se zvizdi igracu placenom 1,5 miliona, koji folira povredu neposredno pred utakmicu jer drugi centar prima 200 hiljada vise.

da dodam, bongi aplaudiraju

Inače jako loša utakmica i Partizana i Bajerna. Iznenađeni su i jedni i drugi atmosferom, baš se vidi. Dobiće ona ekipa koja ne bude manje grešila, verovatno Bajern.

Bonga dobija aplauze. I ovacije ...

Edited by Kreator

2 minutes ago, Ted said:

Željko sigurno ne bi želeo da se zviždi igračima, a siguran sa da zbog toga nije ni ulazio u detalje problema u svom obraćanju

Ali pre toga je stvorena atmosfera da su igrači namerno bušili žoca i da su isključivi krivci za ovakav raspad

2 minutes ago, garmonbozia said:

Šta ti je moć tabloida, jedino Bongi tapšu...

Pa kad jedini u EL moze da napravi pletenice na jajima

Svaka čast na aplauzu Bongi.

Prepoznat je njegov pravi pristup, i kad i kad ne ide šut.

Zviždanje smara, ali nije ni da mi je žao preterano.

6 minutes ago, Uskebasi said:

Tzv. onlajn postrojavanje.