December 4, 2025Dec 4 Zelimir pizdi na TV sto opet nije iskoriscen mali faul i primljen zgoditak u zadnjoj sekundi
December 4, 2025Dec 4 tako je kako je......ova uprava ako želi da ostane moraće da nađe neke druge navijače i da napuni halu. raspoloženje je takvo da su ovi u hali vrlo miroljubiva grupa (za sada)......ko neki ngo koji se bavi ljudskim pravimada sam u hali ne bih zviždao igračima......ne bih mogao, al ne bih ni apludirao. zapravo ne bih ni otišao na utikamicu i da imam kartuŽeljko sigurno ne bi želeo da se zviždi igračima, a siguran sa da zbog toga nije ni ulazio u detalje problema u svom obraćanju Edited December 4, 2025Dec 4 by Ted
December 4, 2025Dec 4 Bolja je ona neprijatna atmosfera kada se igra u praznoj hali i cuje se skripa patika. Ovo je zestok krindz.
December 4, 2025Dec 4 Igračima Partizana nije zvizdano ni kada se kuci gubilo sa 30 razlike, ni u 2-12 sezonama, jer su ginuli na parketu. I uprkos losim rezultatima bilo ih je uzivanje gledati. Posle najvećih poraza navijači su ostajali u hali po pola sata nakon utakmice da im daju podrsku. Ova skupina treba da se zapita zasto su jedini tim kome navijaci zvižde. Srecom imaju način da se bar malo iskupe i privedu kraju sezonu bez zvizduka. Od njih zavisi. I stvarno, po prvi put me nije briga da li se zvizdi igracu placenom 1,5 miliona, koji folira povredu neposredno pred utakmicu jer drugi centar prima 200 hiljada vise.
December 4, 2025Dec 4 1 minute ago, Uskebasi said:Igračima Partizana nije zvizdano ni kada se kuci gubilo sa 30 razlike, ni u 2-12 sezonama, jer su ginuli na parketu. I uprkos losim rezultatima bilo ih je uzivanje gledati. Posle najvećih poraza navijači su ostajali u hali po pola sata nakon utakmice da im daju podrsku.Ova skupina treba da se zapita zasto su jedini tim kome navijaci zvižde. Srecom imaju način da se bar malo iskupe i privedu kraju sezonu bez zvizduka. Od njih zavisi.I stvarno, po prvi put me nije briga da li se zvizdi igracu placenom 1,5 miliona, koji folira povredu neposredno pred utakmicu jer drugi centar prima 200 hiljada vise.da dodam, bongi aplaudiraju
December 4, 2025Dec 4 Inače jako loša utakmica i Partizana i Bajerna. Iznenađeni su i jedni i drugi atmosferom, baš se vidi. Dobiće ona ekipa koja ne bude manje grešila, verovatno Bajern.Bonga dobija aplauze. I ovacije ... Edited December 4, 2025Dec 4 by Kreator
December 4, 2025Dec 4 2 minutes ago, Ted said:Željko sigurno ne bi želeo da se zviždi igračima, a siguran sa da zbog toga nije ni ulazio u detalje problema u svom obraćanjuAli pre toga je stvorena atmosfera da su igrači namerno bušili žoca i da su isključivi krivci za ovakav raspad
December 4, 2025Dec 4 2 minutes ago, garmonbozia said:Šta ti je moć tabloida, jedino Bongi tapšu...Pa kad jedini u EL moze da napravi pletenice na jajima
December 4, 2025Dec 4 Svaka čast na aplauzu Bongi.Prepoznat je njegov pravi pristup, i kad i kad ne ide šut.Zviždanje smara, ali nije ni da mi je žao preterano.
December 4, 2025Dec 4 6 minutes ago, Uskebasi said:Igračima Partizana nije zvizdano ni kada se kuci gubilo sa 30 razlike, ni u 2-12 sezonama, jer su ginuli na parketu. I uprkos losim rezultatima bilo ih je uzivanje gledati. Posle najvećih poraza navijači su ostajali u hali po pola sata nakon utakmice da im daju podrsku.Ova skupina treba da se zapita zasto su jedini tim kome navijaci zvižde. Srecom imaju način da se bar malo iskupe i privedu kraju sezonu bez zvizduka. Od njih zavisi.I stvarno, po prvi put me nije briga da li se zvizdi igracu placenom 1,5 miliona, koji folira povredu neposredno pred utakmicu jer drugi centar prima 200 hiljada vise.Tzv. onlajn postrojavanje.