August 28, 2025Aug 28 Uzasni su. Tacno sam znao da cemo posle odlicnih UA dresova dobiti neko sranje, ali ovo prevazilazi sve granice.Nadam se da se bar Ostoja lepo opario u novom dilu, da makar nesto pozitivno ispadne..
August 28, 2025Aug 28 Pricamo o dizajnu, ne o materijalu. Ali sumnjam da je Nike ista bolji sto se tice materijala. Za ovo nase trziste to je skoro uvek krs kvalitet, nevezano za brend..
August 28, 2025Aug 28 one zlatne i purpurne nijanse su mu baš davale nobles momenatnotno svida mi se ona plava polo majica koju nosi tepara
August 28, 2025Aug 28 To je bilo samo prosle sezone. Zlatno je Ostojina zelja bila naravno. Ali sveukupno, UA je dizajnerski nekoliko stepenika iznad Nike..
August 28, 2025Aug 28 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:one zlatne i purpurne nijanse su mu baš davale nobles momenatnotno svida mi se ona plava polo majica koju nosi tepara5 minutes ago, Jimmy Kowalski said:To je bilo samo prosle sezone. Zlatno je Ostojina zelja bila naravno. Ali sveukupno, UA je dizajnerski nekoliko stepenika iznad Nike..