November 1, 2025Nov 1 28 minutes ago, freemason said:Jebem ti život, košarku, sport i dan kad sam počeo da navijam za Partizan.Tradizione di famiglia.
November 1, 2025Nov 1 Partizanu je preostalo da napada gostovanja i da prestane više da spušta gaće čim izađe iz arene. To može hipotetički da se desi sa oporavljenim Miltonom, uigranim Kalatesom i koliko vidimo već dosta uigranim Fernandom. Da li će se i desiti... pa teško, prvo moraš igrati i konstantno odbranu. Pokuševski je totalan promašaj a dovođenje onog finca je bukvalno podilaženje navijačima koji su ostali u eri Duleta - čist populistički marketing. A Željko nije Dule. Ostaje bolno pitanje i šta sa Parkerom. Kako ga vratiti na podešavanja iz barse? Dobro je što ga je Željko klupirao ceo meč, već bi smo ranije izgubili sa njim na terenu.
November 1, 2025Nov 1 Nema tu šta puno da se kapira. Svi ga Targetuju u odbrani čim se pojavi. Šta bi tek bilo da igra protiv ekipe koja ga najbolje poznaje.
November 1, 2025Nov 1 Skauting za dovodjenje pojacanja smo izgleda radili ja i pokojna Rahela Ferari.
November 1, 2025Nov 1 Odgledao sam jutros reprizu. Bukvalno biste ih dobili 9/10 utakmica. Nadigrali ste ih skroz. Utakmicu je dobila ekipa u kojoj je jedan jedini igrač odigrao dobro.Nisam verovao da Tajrik može ovako da odigra napadački.
November 1, 2025Nov 1 13 minutes ago, kralj said:Odgledao sam jutros reprizu. Bukvalno biste ih dobili 9/10 utakmica. Nadigrali ste ih skroz. Utakmicu je dobila ekipa u kojoj je jedan jedini igrač odigrao dobro.Nisam verovao da Tajrik može ovako da odigra napadački.So no ranu je Klajburn koji posle meča kaže da je nakon tajmauta zvao blok jer je mislio da ima 14 sekundi, pa kada je video da je samo 3, opalio i dao.
November 1, 2025Nov 1 4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:So na ranu je ovoAli i na to smo se vec navikli i oguglali..Meni ovde deluje da su Panteru obe noge u vazduhu.
November 1, 2025Nov 1 Pa i ovde su mu obe noge odignute od poda na levoj slici, a verovatno i na desnoj, ne vidi se najbolje jer je isečena.Mislim, moguće da je gazio aut, ali treba pogledati snimak, ove slike ne daju jasan odgovor.
November 1, 2025Nov 1 Najčešće stopalo tokom pada menja ugao iz frejma u frejm bez kontakta sa okolinom
November 1, 2025Nov 1 Mene grč u stopalu kad uhvati upravo taj pokret spasava :/A kraj je, utakmice, jbg, iscrpljenost...Zajebancije bez, čemu prethodi ovaj kadar sa Panterom, ne povezujem?... Edited November 1, 2025Nov 1 by MeanM@
November 1, 2025Nov 1 5 minutes ago, MeanM@ said:Zajebancije bez, čemu prethodi ovaj kadar sa Panterom, ne povezujem?...Poslednji napad