October 31, 2025Oct 31 Pa nismo videli x puta da igraci promase 5 zicera i da ova kesa Klajburn pogodi ovakav sut.
October 31, 2025Oct 31 Just now, Midžeta said:Pa dobro, bože moj, vec nam se ovo desilodan mrmota, moja midžeta.
October 31, 2025Oct 31 Author 1 minute ago, Кристофер Лумумбо said:Pa nismo videli x puta da igraci promase 5 zicera i da ova kesa Klajburn pogodi ovakav sut.Ma nismo to konkretno, ali da gubimo ovako neizvesnu završnicu jer brainfartujemo jesmo, na to sam mislila Ali oh well, bice bolje, ne klonimo duhom braćo (i sestre ofc)
October 31, 2025Oct 31 Prosto mi je neverovatno gadan osećaj u vezi ovog tima nakon one sezone sa Exumom, Panterom i ekipom. Svaka godina tim sve gluplji a sve skuplji. Ovo su šokovi kakvih smo mi luzera i glupandera nakupili. Vidi se ozbiljan rad menadžmenta pijanog od love onako baš Plus glupanderi sa objavama kao Čovke u najboljim danima, više objava nego pobeda
October 31, 2025Oct 31 1 minute ago, arheolog1981 said:Vidi se ozbiljan rad menadžmenta pijanog od love onako baš0 minuta, 2.5 miliona ugovor.
October 31, 2025Oct 31 Just now, garmonbozia said:0 minuta, 2.5 miliona ugovor.Čuva Žoc za Abu, nemo si na kraj srca. Verujemo u Žoca, ne sme se kritikovati nikako!
October 31, 2025Oct 31 Kad ne možeš kod kuće da dobiješ ovako kljakavu barsu koga ćeš jebeno da dobiješ? Ne možeš da prelomiš meč, ili možda nemaš kvaliteta za to? Najskuplji igrač je najveći trut u ekipi. 2,5 miliona za onog debeljka, kakva katastrofa...Ma teraj ovu sezonu dođavola. Bačene pare. Nema ovde povratka. Sad ćemo tek da budemo karani, idu teški mečevi i nabijanja negativne energije sa porazima. Pih ! Edited October 31, 2025Oct 31 by Kreator
October 31, 2025Oct 31 1 minute ago, garmonbozia said:0 minuta, 2.5 miliona ugovor.Zato smo i odigrali najbolju utakmicu u sezoni... Bilo je padova naravno, ali opet, trebalo je da dobijemo ovo. Šteta.Šteta još jednom što se Karlik povredio, do njegovog povratka izgubićemo x ovakvih utakmica gde bi sa njim verovatno dobili... Kad se vraća Milton, zna li se šta?
October 31, 2025Oct 31 šta reći.....koju poruku poslatisve smo ovo videli 1754 puta u prethodnih 4-5 godina, tako da, ništa novo. praćenje kkp kao gledanje reprizažao mi je Tajrika, odigrao je možda i najbolju utakmicu od kada je došao. žao mi i Voša, iscedio se poprilično, dao sve što može. dal je morao da izađe na tri minuta pred kraj, kad smo vodili 5 ili 6 razlikeu principu nismo odigali lošu utakmicu, ali promašeni ziceri i jezivi problemi kad Sterling organizuje igru. Voš još i Bože pomozi. nije bilo loše, ali nije doboljno dobro za EL. strah me da će to otprilike i da bude priča za ovu sezonu
October 31, 2025Oct 31 Sad je već izvesno da ćemo pre NBA da nas pozove nego što ćemo da dobijemo Barsu u takmičarskoj utakmici.Baš previše brainfartova za jedan meč. Ne znam šta bi izdvojio pre. 5 zicera, ona dva 3+1 napada, njihov zadnji TO vs naš zadnji TO
October 31, 2025Oct 31 Author 17 minutes ago, J-♣ said:pa kad? Bice J-Trefaro, mora biti, veruj, doći ce dan
October 31, 2025Oct 31 bas steta jer je ovo najbolja utakmica partizana od pocetka sezone, sve vreme sam imao osecaj da ovi sanse nemaju da dobiju utakmicu. odilicna odbrana, ali preveise stvari je otislo na stranu barselone. promaseni ziceri, ova trojka na kraju gde oni kos nisu videli 24 sekunde, sterling koje promasuje dve trojke koje su kao na treningu...ma milion stvari je bilo, jedino mi nije jasno zasto je drzao osetkovskog na sengeliji na kraju umesto tajrika.