Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Basketball court scene during EuroLeague game between Partizan and FC Barcelona with scoreboard showing 76-78 score in fourth quarter. Players in green and yellow uniforms attempt layup near basket defended by opponent in blue. Crowd in stands with green vests and sponsor banners like mts and SEIKO visible. Lower image shows older man with gray hair and glasses in dark suit looking downward seriously.

• Replies 12.1k
  • Views 621k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Basketball court scene during EuroLeague game between Partizan and FC Barcelona with scoreboard showing 76-78 score in fourth quarter. Players in green and yellow uniforms attempt layup near basket defended by opponent in blue. Crowd in stands with green vests and sponsor banners like mts and SEIKO visible. Lower image shows older man with gray hair and glasses in dark suit looking downward seriously.

Dosta je jak bio i onaj Dvejnov omaž Aleksi, kada je valjda krenuo da kuca pa ukucao loptu između table i obruča.

I dalje sam u šoku da se naš najvažniji napad posle tajmauta završava izgubljenom loptom i to za dodavanje unazad od koša.

.

1213.jpeg

6 hours ago, garmonbozia said:

"ali treba da zaboravimo to, da se posvetimo onome što nas krasi kad igramo dobro, borbenost i velika želja, uz podršku naših navijača, na koje apelujem da budu jedinstveni i da pomognu timu. Pretpostavljam da svi dolaze zbog Partizana, onda tako i neka budu. Nek pomognu igračima i neka bude ona poznata atmosfera koja nas je krasila godinama unazad" rekao je Obradović

Ne seri deda. 🤮

Opa naš trofejni stručnjak je posle utakmice imao šta da poruči Željku u vezi ove izjave.

"Ništa u životu ne mora. Ima mnogo važnijih stvari od košarke, verujte mi."

Pobedičemo Olympiacos mmw fantom

• Author

Takoe Kešaro to je taj optimizam D

5 minutes ago, JPM said:

Stigla zimnica iz Jute, šta se cimate.

U Juti gaje otkaze i raskide...nadam se da su oba.

11 minutes ago, Midžeta said:

Takoe Kešaro to je taj optimizam D

Ma jok samo se šalim. Imacemo na kraju skor 12-26.

mrka kapa za Džabarija.....kreće sezona slava.....kad mu podastru oval sa kulenom i pečenicom, pa projice, pa ga zonski napadnu sa sarmom i ruskom i uvale mu da igra 1 na 1 sa pečenjem i bajaderama.....imaće figuru Duleta Vujoševića iz najboljih dana

Edited by Ted

Bio sam napolju pa nisam gledao. Pogledam prvi put na telefonu rezultat na 1:14 do kraja. Uđem u kladžu da vidim kraj, a bolje bi mi bilo da nisam.

44 minutes ago, JPM said:

Stigla zimnica iz Jute, šta se cimate.

Jel zavrću uši u Juti?