October 31, 2025Oct 31 Odbrana bombonica, sad je na zokiju savicu, neka da dva pika prve runde i neka uvali kratera.
October 31, 2025Oct 31 1 hour ago, Jimmy Kowalski said:To isto pise i u Ostojinim saopstenjima. Davno smo mi prosli to "odvojimo sport od politike" i "nije mesto u dvorani za politicke poruke". Borimo se mnogo vaznije stvari u zemlji, ako to Ostoji i Zeljku nije do sada bilo jasno, postace im jasno. Nema zajednistva sa cacijima i niko nema prava da navijacima odredjuje sta ce da skandiraju ili kakve ce poruke da salju..Evo, upravo je bilo onako kako je Željko tražio i kako sam ga ja razumeo. Partizan na prvom mestu, ali je itekako bilo i PUMPAJ i STUDENTI u više navrata. 💪
October 31, 2025Oct 31 Just now, Midžeta said:Neću ništa da kazem@SNARC -aro nadam se da ste okMa ne, sve cool..nego ih nismo stigli..A pandur me dokusurio..ozbiljno sam popizdeo.
October 31, 2025Oct 31 1 minute ago, Kreator said:Sjajan su duo pod košem Fernando i Tajrik.Da je Karlik tu, pa samo "kapuljačama" da ih lagano dobijemo.
October 31, 2025Oct 31 30 minutes ago, copkillah said:Evo kačketaši probali nešto pa dobili po pički, izbačeni napoljegde
October 31, 2025Oct 31 Oko nas su statični, ne reaguju ni na šta. Ne znam da li otaljavaju dnevnicu ili duže samo transparente.A dodatna koga govana za Ostoju i klub za oduzimanje sezonske kao i to što kad god mogu puste razglas maksimalno da pokriju skandiranje koje im ne odgovara. Bukvalno ni himnu ne puštaju tako jako na početku.
October 31, 2025Oct 31 Fernando i Tajrik braca rodjena, ne zna se ko je veca lozanaOvih 9 igraca veceras, plus Karlik i Shake, plus Jabari akobogda dodje sebi, jedan sasvim ozbiljan tim
October 31, 2025Oct 31 3 minutes ago, copkillah said:Evo, upravo je bilo onako kako je Željko tražio i kako sam ga ja razumeo. Partizan na prvom mestu, ali je itekako bilo i PUMPAJ i STUDENTI u više navrata. 💪Nista se od toga nije culo preko TV, ocigledno nije bilo mnogo glasno. Uglavnom, ako su oterani kacketari, onda nema bojazni da ce neko da zavodi red ako se cuje "nepozeljno"..
October 31, 2025Oct 31 1 minute ago, Lord Stef said:Fernando i Tajrik braca rodjena, ne zna se ko je veca lozanaOvih 9 igraca veceras, plus Karlik i Shake, plus Jabari akobogda dodje sebi, jedan sasvim ozbiljan timNe moze Jabari da prati ovo, vidis da je i Zeljko digo ruke.
October 31, 2025Oct 31 1 minute ago, Jimmy Kowalski said:Nista se od toga nije culo preko TV, ocigledno nije bilo mnogo glasno. Uglavnom, ako su oterani kacketari, onda nema bojazni da ce neko da zavodi red ako se cuje "nepozeljno"..Jbga picke smo skandiramo u pola glasa, u sebi takoreci
October 31, 2025Oct 31 Just now, Кристофер Лумумбо said:Ne moze Jabari da prati ovo, vidis da je i Zeljko digo ruke.Defanzivno svakako, ali ocekujem u nekom trenutku da krene da isporucuje u napadu