Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

15 minutes ago, uini said:

kronose, opet imas samo tri gifa na speed-dialu a ovo sa ljubicom sam ti zapamtio :/

x68yhlP.gif

• Replies 12.1k
  • Views 619.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

To ako kupimo idemo na final4

to je mnogo skupo, skuplje cak i od jabari parkera.

Svaki EL tim je ovog leta zainteresovan za Theisa.

Mislim da se traži petica koja će inicijalno da bude bekap Tajriku. Nešto kao onaj Oskar Šibve. Igrač koji se očešao o NBA ligu, a još nije ispunio svoj potencijal. Neko ko će prihvatiti ulogu bekap centra, ali gladan dokazivanja. Vertikalnost, zaštita obruča, skok, brzina. Treba krpiti Džabarija i sa trojke i sa petice.

Edited by smooth.Op

9 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Svaki EL tim je ovog leta zainteresovan za Theisa.

nije bas svaki, vec nekoliko onih koji to mogu da plate.

Edited by uini

Treba dva vioska u svakom slucaju, otisli su Balsa i Dejvis, ostao samo Tajrik. Tajs i Oskar bi bili ubod ko s prst u dupe pekmez, samo ako se ima para D

2 minutes ago, uini said:

nije bas svaki, vec nekoliko onih koji to mogu da plate.

Svi su zainteresovani i pitaju za cenu. Sta su njegovi planovi i zelje, to je druga stvar. Verovatno s jedne strane odugovlaci jer se nada da bi mozda mogao nazad u NBA, a ako od toga ne bude nista (kao sto i nece), zna da ce se za njega otimati u EL. Spominjao se da ce u PAO jos pre trejda Jonasa u Denver, pa ocigledno se nisu dogovorili. A pare nisu problem. Evo sad ganjaju dedu Dunstona. Na kraju, sasvim realno je da ostane u Monaku..

20 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Svi su zainteresovani i pitaju za cenu. Sta su njegovi planovi i zelje, to je druga stvar.

okej, u tom smislu su zainteresovani i spartak iz moskve ili iz subotice.

57 minutes ago, uini said:

to je mnogo skupo, skuplje cak i od jabari parkera.

Ti si pisao da te plate ne interesuju.

Zanimljiv prvi impuls - "to je mnogo skupo".

6 minutes ago, Milošica said:

Ti si pisao da te plate ne interesuju.

Zanimljiv prvi impuls - "to je mnogo skupo".

pa ne interesuju me u smislu pravljenja tima, jer ga ni partizan niti zvezda ne prave od svojih para.

interesuje me zato što bih se zapanjio da theis završi baš u partizanu u odnosu na neke druge ekipe. to bi značilo da se isporučuje još više para od konkurencije, koja je najplatežnija moguća u el.

Pa postoji i neko preplaćivanje, da klub koji je u mogućnosti da izdvoji pare - to ne želi. Kao što smo "pobedili" neke bogatije klubove kad smo Panteru dali pare koje nisu klubovi koji su platežno moćniji, ili inicijalno "pobedili" u slučaju Mirotića.

A da se večiti ove sezone dodatno približavaju klubovima koji najviše izdvajaju(izuzimam nedodirljive Grke i sada Hapoel) - to svakako.

Inace, lik koji je prvi objavio za Oskara i naveo da je u pitanju 2+1 ugovor (sto je atipicno za strance kod nas), napisao je jos onda da ce se za objavu sacekati kraj jula.

Suludo je dovoditi tajsa za treceg centra ako uzmemo da je poku prvi a tajrik drugi....