October 2, 2025Oct 2 Sudije su skoro sve 50/50 sudile u njihovu korist još od treće četvrtine, ne samo u poslednja dva minuta. Nije ovo loše izgledalo, Milton se još navikava, opasan potencijal. Treba nam centar, Tajrik kao da se nekako smanjio, smršao.
October 2, 2025Oct 2 zanimljiva kzš Željkaako dobro razumem malo kritikuje i upravu i ELulazimo sa tri treninga u EL......ekonomska klasa avion a ljudi od dva metra i višesamo Makabi i Partizan imaju 48 sati posle Dubaia, ostali 72 satazadovoljan odbranom, trojke su pogađali dosta preko ruke i sa 9 metara i tu nema pomoći, samo 4 ofanzivna skoka Milana, to je odlično pošto su tu bili jaki u prethodnim tekmama
October 2, 2025Oct 2 Just now, ubibobi said:Jel bi mogao smrda Bolmaro da se kazni naknadno za onu bestidnost?meni deluje da nije hteo da isfolira nego je jednostavno izgubio korak
October 2, 2025Oct 2 Just now, cartman said:meni deluje da nije hteo da isfolira nego je jednostavno izgubio korakNisam siguran, malo je vremena bilo ostalo a ipak je žabar u pitanju
October 2, 2025Oct 2 1 minute ago, Milošica said:Šta zvecka ključevima koji kurac stalnoUpravnik logora vajb
October 2, 2025Oct 2 Just now, ubibobi said:Nisam siguran, malo je vremena bilo ostalo a ipak je žabar u pitanjuma jok... sad gledam da mu je proklizala stajna noga i njom je sam sebe sapleo ... a da niko od sudija nije to video je ili teski dilentatizam ili zla namera