October 2, 2025Oct 2 da, ostaje naš stari problem da ne umemo sačuvati ništa i da nam ni +30 ne znači naročito, osim ako nije na dva minuta pred krajprotiv Dubaia smo poveli i ugasili se skroz, sad smo otišli na +20 i odmah ušli u self destruction mode.......to mora da se promeni ako idemo na rezultat u EL Edited October 2, 2025Oct 2 by Ted
October 2, 2025Oct 2 Nije ovo prvi put da nas govnari u orange dresovima pljačkaju kod kuće. Svaki drugi meč to rade kad smo domaćini, a ostoja se samo ulizuje sns-u i vučiću umesto da radi svoj posao, i da se stalno žali bordu evrolige sve sa snimcima. Svaki meč kad nas pljačkaju, napraviti set video zapisa i poslati im.
October 2, 2025Oct 2 imao je Dule jednom komentar na kzš, kad su nas nešto jebale sudije u Nemačkoj.......tad je rekao da je suđenje bilo ko u Haškom tribunalu Edited October 2, 2025Oct 2 by Ted
October 2, 2025Oct 2 2 minutes ago, Kreator said:Svaki meč kad nas pljačkaju, napraviti set video zapisa i poslati imMožemo da iznajmimo Lakija da nam pomogne
October 2, 2025Oct 2 I jos nesto, Bonga veceras 32 minuta. Posto nam je jako vazan igrac, a najvazniji za odbrani, Zeljko mora da pronadje nacin da ga ovoliko ne trosi, pogotovo u duplim kolima.
October 2, 2025Oct 2 Slaba odbrana na trojki nas je mogla skupo koštati. Oni su samo pripaljivali ko da su letonci.
October 2, 2025Oct 2 Sa ovima kao da uvek istu utakmicu gledam. Neke trojke iz tri pm na isteku napada. Sve upada.. Hvala pogubljenom Kvin Elisu. Sudije nisu ni za komentar. Obraza bez.
October 2, 2025Oct 2 Odbrana (osim na trojkama) solidna kad ih nateraš na 16 izgubljenih (mi 9).sreća naša što nisu imali bolju koncentraciju, ne bi ni stigli da kukamo na Kortesa i Konstatinovsa, pa i na Difalu
October 2, 2025Oct 2 Mrzi me da vracam sad, ali ubedjen sam da su od poslednja dva prodora Karlika bar na jednom trebalo da sviraju faul Teramo dalje
October 2, 2025Oct 2 Just now, copkillah said:Smrt govnima u narandžastom.Ne treba ovde nikakav Laki. Govna smrdljiva.