October 2, 2025Oct 2 11 minutes ago, Milošica said:Jel realnoRealno je da igra sutra u Bg protiv Makabija
October 2, 2025Oct 2 1 minute ago, Jimmy Kowalski said:Jel kupio kartu?1 minute ago, sasailic said:Realno je da igra sutra u Bg protiv MakabijaA prvo sam mislio Neca Radonjić
October 2, 2025Oct 2 35 minutes ago, ubibobi said:Jel bi mogao smrda Bolmaro da se kazni naknadno za onu bestidnost?Zato što se okliznuo i sapleo o svoju nogu? Rekao bih da ne
October 2, 2025Oct 2 Dzabari je dao bacanja na tacno 100 sekundi pre kraja i mi ne mozemo kos da damo, Zeljko nastavlja da se blamira. Hvala Guduri.
October 2, 2025Oct 2 17 minutes ago, Choda said:Dzabari je dao bacanja na tacno 100 sekundi pre kraja i mi ne mozemo kos da damo, Zeljko nastavlja da se blamira. Hvala Guduri.Pre toga na 5:54 do kraja, bila trojka Osetkovskog i to su poslednji poeni iz igre.Za 6 minuta ta 2 bacanja :( Edited October 2, 2025Oct 2 by radnik
October 2, 2025Oct 2 Poslednja recenica iz kvota je moja i treba da bude van. Otkud unutra nemam pojma.
October 2, 2025Oct 2 Ljudi, umro sam. Na dvaes razlike sam bio u fazonu samo da ne sjebemo i uđemo u neizvesnu završnicu. Ušli smo. Kad je šutnuo Gudurić mislio sam da je ušla. Nije. 2x Stomaklija i 4x pivo su me vratili iz mrtvih. Na kraju pobeda se piše, jbg isto sve kao i svake sezone, al evo ove smo makar dobili utakmicu koja se crtala da je prospemo. Videćemo kako će da idu sledeće...
October 2, 2025Oct 2 Je l' stvarno Gudurić promašio za 3 u poslednjem napadu? Verovatno se sažalio, ne vidim drugi razlog, pošto vas u regularnim okolnostima upropasti.
October 3, 2025Oct 3 Kaze Ostoyah da ste vi neki tamo falCifikovali karte i zato je nastao haos na ulazu..2k ljudi je navodno probalo da udje sa fals kartama, da ne kazem, falCifikovanim.Moje Spajder culo kaze da neko tu jee gomna..