April 6Apr 6 18 minutes ago, JPM said:Nadam se da nije zaista ulazio u pregovore sa drugim timovima, jasno je da će biti interesovanja, ali to na kraju sezone. bitnija polovina igraca u el dogovori svoje nove ugovore u ovom periodu sezone, pa ih potpisu kada se sezona zavrsi; tako je i zvezda dogovorila CMMa, izmedju ostalih.
April 6Apr 6 Ma nije on tu bog zna šta pregovarao, to sve menadžer odradi. On eventualno razmisli jedno poslepodne i klimne glavom dal horizontal il vertikal.
April 6Apr 6 Valjda se prvo pregovara sa trenutnim klubom. Dakle, menadžer nek radi šta god radi, ali trebalo bi prvo da se sedne sa trenutnim klubom da se vidi da li postoji želja i mogućnost za nastavak saradnje.
April 6Apr 6 Just now, JPM said:Valjda se prvo pregovara sa trenutnim klubom. Dakle, menadžer nek radi šta god radi, ali trebalo bi prvo da se sedne sa trenutnim klubom da se vidi da li postoji želja i mogućnost za nastavak saradnje.da, pod uslovom da igrač želi da ostane u sadašnjem klubu. ne kažem da CMM ne želi da ostane u Zvezdi, nemam pojma. meni bi više imalo logike da želi i da mu je to jedna od opcija, ali ko zna kako on razmišlja i koji su mu planovi. ako želi da ode po isteku ugovora što bi pregovarao o novom?
April 6Apr 6 Kodi je definitivno lider ovog tima. Njegov je tim, što kažu u NBA.Najkonstantniji, najmanje puta je brljao, najmanje puta se nije pojavljivao na utakmici mentalno, ubedljivo najveci hastler ekipe.Ako takav ne želi da ostane, i/ili klub ne želi ili ne može da ga zadrži, onda čemu da se uopšte nadamo.Ako se želi napredak u EL, zadržavanje takvog igrača je pod moranje. E sad naravno, ako Olimpijakos da 3+ miliona evra po sezoni i višegodišnji ugovor, mi tu teško možemo da pariramo. Ali mora da se pokaže ozbiljnost.
April 6Apr 6 49 minutes ago, JPM said: Ali mora da se pokaže ozbiljnost.kao što kaže kralj, sigurno mu je data ponuda i to ne mejlom koji ode u spam.dovoljno je tu faktora da situacija ode severno ili južno, jedan si pomenuo, novac, drugi razlozi mogu biti efemerni u smislu igranja košarkeono što je jednako važno imati u vidu da i klub pravi neku projekciju kako bi želeli da im izgleda roster i da ne pričaju isključivo sa igračima koji su sada deo ekipe. pa možda se u nekoj iteraciji tih ideja, kodi ne uklapa kao prvi plej dovoljno da bi npr parirao ponudi olyjalast but not the least, mi pričamo sada kao da je sve što je najpre neki italijan rekao u nekom podcastu, pa sutradan ponovio valjda sportando, gotova stvar.sada se npr o karlik džonsu piše kao da je potpisao a pre dve nedelje, tj tik pred izjavu kako im je najvažnije da zvezda ne ode u plejof, njegov menadžer je kačio na tviteru karlikovu sliku sa grbovima svih timova evrolige, uključujući i zvezda, feat pitanje, gde će karlik igrati sledeće sezone, parafraziram ali to je bilo tanjepi.daklem, kao što je ovo vreme pregovora, tako je ovo i vreme pritisaka, pr manevara i čega sve već. videćemo na kraju sezone, nije to iza 7x brda.
April 6Apr 6 Upravo u tome i jeste problem.Projekcije rostera se rade oko glavnog igraca, a to je Kodi. Kad njega produzimo onda neka se misle sta dalje.A i ko radi projekcije rostera? Milan Tomic i Sasa Obradovic? Ovom drugom vec visi nad glavom mac.Mi smo klub koji napravi roster po zeljama trenera pa onda smeni tog trenera.
April 6Apr 6 To sa Kodijem kao glavnim igračem je, ako ne potpuno upitno, onda bar daleko od toga da bude tako jasno kako ga predstavljaš. Jeste Kodi specifičan profil sa vrlo vidljivim manama koje moraju da se peglaju pažljivim izborom ostatka petorke, ali to važi i za Batlera, a naročito za Nvoru. I pritom je prilično otvoreno pitanje da li bi se klub pre odrekao njega ili nekog od ove dvojice. Meni je npr. Batler no brainer u odnosu na Kodija ako moram da biram oko koga ću da gradim tim, a voleo bih da imamo posle sto godina plejmejkera sa poenima u rukama.To ne znači da ne bih ostavio CMMa, naprotiv.
April 6Apr 6 3 minutes ago, kralj said:To sa Kodijem kao glavnim igračem je, ako ne potpuno upitno, onda bar daleko od toga da bude tako jasno kako ga predstavljaš. Jeste Kodi specifičan profil sa vrlo vidljivim manama koje moraju da se peglaju pažljivim izborom ostatka petorke, ali to važi i za Batlera, a naročito za Nvoru. I pritom je prilično otvoreno pitanje da li bi se klub pre odrekao njega ili nekog od ove dvojice.Meni je npr. Batler no brainer u odnosu na Kodija ako moram da biram oko koga ću da gradim tim, a voleo bih da imamo posle sto godina plejmejkera sa poenima u rukama.To ne znači da ne bih ostavio CMMa, naprotiv.Slažem se, to da svako ima svoje vrline i mane. Međutim, video si da pominjem u prvom upisu da je Kodi taj koji najmanje oscilacije ima od onoga što se od njega očekuje, najmanje puta je potpuno omanuo u nekoj utakmici. Batleru se dešava da apsolutno ništa ne odradi od očekivanog. Zato i kažem da nam je Kodi broj 1 igrač. Za njega znamo šta može i to će isporučiti u 90% utakmica.Za Batlera takođe znamo šta može ali on to isporuči u 30% utakmica. Često je non factor. Nworu ne bih ni pomišljao da zadržim. Tunnel vision igrač. Batler ume da delićem oka vidi saigrača i udeli loptu, Nwora ne. Edited April 6Apr 6 by JPM
April 6Apr 6 Ma razumem šta pišeš, sasvim je legitimno, nego pokušavam na ne tako grub način da ti kažem da previše ceniš svoje mišljenje. Šalu na stranu, siguran sam da su Kodiju braća ponudila nešto čemu nismo uspeli da ispariramo.
April 6Apr 6 Jeste vuk odigrao dobru sezonu preko očekivanja, ali ako je tražio neki ugovor tipa Karlik u kkp ja mu ga ne bih dao jer nije ta klasa i dobro je što nisu parirali ponudi pirejskih cigana. Edited April 6Apr 6 by Nikodije
April 6Apr 6 1 minute ago, Nikodije said:Jeste vuk odigrao dobru sezonu preko očekivanja, ali ako je tražio neki ugovor tipa Karlik u kkp ja mu ga ne bih dao jer nije ta klasa i dobro je što nisu parirali ponudi pirejskih cigana.Ne bi dao Kodiju 1.5 miliona super max ugovor? Meni on vredi toliko.
April 6Apr 6 Nije visina ugovora uvek primarna, postoje i sportski motivi i još mnogo toga što odlučuje o izboru kluba.Dešava se da je samo promena sredine potrebna u nekom trenutku ... sto ljudi - sto ćudi.