April 2Apr 2 20 hours ago, Valk said:Neozbiljni su, ne poštuju saigrače i ostavljaju ih na cedilu kao Radonjić. Posle će da se čude kad ih suspendujemo odavde, biće otkud to otkud to!povuci rech :/
April 2Apr 2 5 hours ago, JPM said:Opaaa krenuo skauting za sledeću sezonu. Sad da nagovore Majami da plaća Joviću 98% ugovora, a Vučević da raskine, i naši su.Da produže do Los Anđelesa malo. Ima tamo 1 cigan kojem bi bolje bilo da sedi u Evropi, bliže deci, kad je već napravio sranje.
April 2Apr 2 Luka je plej skorer, nije dobar fit. Treba nam neko ko zna savrseno da razigrava saigrace.
April 2Apr 2 "Naravno, treba očekivati značajno veći intezitet nego na prošlom duelu pošto je ulog, pre svega za Crvenu zvezdu, veliki. Partizan, sa druge strane, ne misli da se tek tako skloni sa puta i ima jasan plan da pokvari planove najvećem rivalu, kao što je već nekim ekipama koje je pobedio u poslednjih pet utakmica.Samo što bi mu sutrašnje "kvarenje planova" bilo posebno milo".
April 2Apr 2 Očekujem tonu lopti za Rivera. Nominalna prednost na centru i posledično forsiranje Kuzma-style game plana.Rekao bih da nam protivnik ne leži, osim ako ne isporučimo difens iz perioda pre nego što su Sašine intervencije počele da daju rezultat.Obrni-okreni, meni uvek deluje da vintage Kalina preteže u ovakvim utakmicama. Da se napne i prdne jedan 2016 performans i mi ćemo dobiti taj meč.Moti i Rivero u 12. Veselo.
April 2Apr 2 30 minutes ago, MiddleClass said:Bez Izundua i Miljenovica, u 12 su Monti i Jago.Makar tako pise Mocartvrlo diskutabilna odluka, možda je neka povreda.
April 2Apr 2 Ja negdje videh da igra Izundu, a nema Jage i Motija...? Edited April 2Apr 2 by Gutterball
April 2Apr 2 43 minutes ago, MiddleClass said:Bez Izundua i Miljenovica, u 12 su Monti i Jago.Makar tako pise MocartSujetni ...... Batler bi bio bolji uz Miljenovića nego uz Jaga