Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

20 hours ago, harper lee said:

Tesko da ovde iko misli da Jago treba da ima prednost u odnosu na Miljenovica ali ako bih morao da se kladim na neko objasnjenje onda bi to bilo da je Miljenovic po karakteristikama dosta slicniji Kodiju od Jaga i da Obradovic zeli u tih nekoliko minuta kad je Kodi na klupi sasvim drugaciji ritam utakmice sa mnogo brze igre i napadanja reketa spolja, kako bi se otvorio teren za Batlera koji vodi tu drugu petorku. U teoriji Jago moze da ponudi takav tempo jer je izuzetno brz i ima siguran dribling, to je i pokazivao u prvoj sezoni kod nas, problem je sto je zbog svega sto mu se desavalo od leta izgubio samopouzdanje, okleva da ide do kraja kad napada reket i onda ili ostane na nicijoj zemlji pa odatle pokusava neka sumanuta dodavanja iz skoka ili uopste ne napadne pa ostane da hobluje parket po desetak sekundi. Takodje, procenti suta spolja su mu se bukvalno prepolovili u odnosu na tu dobru sezonu pa vise nije ni ta vrsta pretnje.

Treba takodje razumeti da Miljenovic nije toliko dobar igrac koliko je juce izgledao, ne u smislu da ne moze da pruzi onakvu partiju jer ocigledno moze, vec u smislu da nema kontinuitet takvih partija. Nema to toliko veze sa statusom koji ima kod nas, u Megi u kojoj je redovno igrao sa velikim ovlascenjima takodje je imao velike oscilacije i igre kakvu je sinoc pokazao su dolazile jednom na cetiri-pet utakmica ali su ostale bile daleko ispod. Dubai ga je sinoc potcenio i platio je porazom. Da Stefan moze da pruza sinocnje partije u kontinuitetu ne samo da bi imao prednost u odnosu na Jaga vec bi mu i minutaza bila znatno veca.

Da sve drugo bacimo u vodu, Miljenović je mođu boljim defanzivcima u timu i samo ta ČINJENICA je dovoljna da ga zacementira u 12 umesto Jaga.
Kad je on na terenu, nije potrebno da ostala 4 igrača izginu ne bili pokrili hodajući mismeč.

• Replies 18.4k
  • Views 823.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

1 hour ago, JPM said:

Kad bre pre, pa juče sam prič...se svađao sa njima. Šta ti je život...

Elem, očekujem baš atmosferu linča, i bojim se da će biti veliko sranje ako nas ne krene. Jači smo sigurno, samo je pitanje kako mentalno uđemo u utakmicu. A voleo bih i da tribine ne budu odmah na nož sa sudijama. Aj da vidimo kako će suditi.

Pravdu će na ovom meču deliti Španac Karlos Peruga, kao i Mehdi Difala iz Francuske, dok je treći arbitar Gitis Vilijus iz Litvanije.

Opet dve sudije iz zemalja protiv kojih se koljemo za plej of, neutral my ass...

Evo, izvukao Mile detalje. Izdrilovao Dr. Robotike Plavšaru, sledeći put dolazi sa papirima.

Na kraju je upitan i o Stefanu Miljenoviću, koji šansu dobija isključivo u ABA ligi.

"To je dobro pitanje, moram da se pozabavim time. Kada sam došao, nije bilo ni planirano da igra. Agent mu je rekao da možda nije pametno da bude ovde. Njegov razvoj je veliki kroz ABA i početkom sa Evroligom, kada smo imali velike probleme sa povredama, pa je igrao više zbog toga. Mnogo pričam sa njim, mora da zna da ne treba da bude samo skorer plejmejker, ne treba da on da 20 poena, već da ima dobru organizaciju i da pripremi akciju drugima. On ni u Megi nije imao tu vrstu saznanja, tamo je "šutni koliko hoćeš", znamo kako to funkcioniše sa mladim igračima u Megi. Evolucija od nečega što je čista dvojka do toga što više da probamo na jedinici, to dugo traje. Osvajao sam neke titule po Francuskoj, a osim jačine osvajanja titula tamo, bila mi je bitna i promocija Strazela kao mladog igrača, pun kvalitet je doživeo kroz naš zajednički rad. Iskreno se nadam da to radim i sada sa Stefanom. Neko će ga porediti sa Jagom. Jago je drugačiji tip igrača, on perfektno zna kako da kreira za druge i u tome je selekcija kada igra jedan, kada drugi. Stefan prvo kao čovek, a i kao igrač sigurno zaslužuje da igra", kazao je Obradović.

5 minutes ago, FPLS said:

Jago je drugačiji tip igrača, on perfektno zna kako da kreira za druge

bored-gif.gif

Ja ću se razboliti koliko se smejem anegdotama o Neši Iliću.

36 minutes ago, MiddleClass said:

Objasnio moj qurac:

Najgori su oni što misle da znaju, a ustvari su najveće štetočine za sebe i druge. Tu je opisao bukvalno sebe

Za small ball nije nista objasnio, a za ISO jer je bukvalno rekao da su NBA igraci previse glupi za akcije, treba im sloboda.

Dosta mi je smešno, a naravno ne čitam i ne gledam ko šta piše. A tu je u stvari priznao da itekako cita...

ali Jago je neko ko jako dobro zna da igra za druge i to je razlog selekcije. Super je sto zna, samo je lose sto ne cini.... U teoriji i ja znam mnoge stvari...

Meni je najjače što Saša kuka na to što Parizanovi pomoćnici mogu lako da ga pročitaju. Brate mili čitljiv si kao bilbord, slep bi progledao.

Samo jedna reč: psihopata.

Ne znam da li je neki trener Zvezde u istoriji bio vređan ovde koliko je to bio Saša Obradović.

27 minutes ago, Moća said:

Ne znam da li je neki trener Zvezde u istoriji bio vređan ovde koliko je to bio Saša Obradović.

Kritike da, za koje svako ima pravo da iznese na konto vidjenog i licnog utiska. Ali da je bas vredjan, to su izuzeci... Ili je uvreda ako se nazove prosecnim trenerom, nemacem pojma? Pogledaj samo kakve izjave daje...

Edited by assignment
slovo

@assignment

Psihopata i ostalo nisu kritike.

Edited by Moća

1 minute ago, Moća said:

@assignment

Psihopata i ostalo nisu kritike.

Pa rekoh, izuzeci, a sta ostalo? A mozes i direktno onom koji ga je tako nazvao...

Edited by assignment