April 2Apr 2 Ovoga sam se plasio. Kad im se Braun zapali tu nema resenja.Oni su i prosle godine pobedjivali na neku potpuno suludu sutersku seriju.Mora Nwora, Butler i Moneke mbogo bolje inace ce biti na jednu loptu.Ovo sto se igralo to jest tempo igre odgovara Partizanu koji sa Jonesom i Kalatesom igra daleko kontrolisaniju kosarku.
April 2Apr 2 ne igramo sjajno ali nije baš ni katastrofa.klasično smo najbolji kada vlada nek obostrana konfuzija, tu smo se i vratili rezultatskida vidimo sad može li se tradicionalno odigrati lock down defanziva u trećojpartizan vrlo dobr, sterling porobio.
April 2Apr 2 Usao sam na 33-27 i Lukakuova bacanjaIzundu ih je podavio k'o macice dole, 4x im je licno ili zalepio ili rekonfigurisao™ suteve. ZverinaKonacno da celavi reaguje na vreme i u skladu sa pamecu i svime. Da nije ubacio Batlera za zadnji napad ruke bi mu odseko you know Edited April 2Apr 2 by Ratamahatta
April 2Apr 2 3 minutes ago, Michael Krueger said:Ona Kodijeva nesportska je bila baš wtf odluka koja je trenutno promenila momentum...Prvi put ove sezone vidim da sudije sviraju nesportski faul kod ovog doskoka posle šuta. Štaviše Kodi ostao iza linije za 3 prednjom nogom, teško da je situacija bila baš tako očigledna da to dune Litvanac na keca…
April 2Apr 2 Imam utisak da igramo u II brzini celo poluvreme, da mozemo mnogoooo bolje ( brze jace ), dok je Prtzn pruzio svoj maximum ( bar se nadam )
April 2Apr 2 6 minutes ago, Michael Krueger said:Ona Kodijeva nesportska je bila baš wtf odluka koja je trenutno promenila momentum...Jel bila? Ne vidjeh reprizu
April 2Apr 2 2 minutes ago, ducca said:Prvi put ove sezone vidim da sudije sviraju nesportski faul kod ovog doskoka posle šuta. Štaviše Kodi ostao iza linije za 3 prednjom nogom, teško da je situacija bila baš tako očigledna da to dune Litvanac na keca…Napravio je Codi jedan dodatni korak i usao u taj zamisljeni krug doskoka... bila je slicna/ista situacija kada je Nwora sutirao za 3, Jakiri uradio isto ali Nwora je pokusao i uspeo da izbegne kontakt. Jako opasna situacija i ceste su povrede skocnog zgloba.
April 2Apr 2 Moneke ima dole mismec ledjima s malim, baca loptu napolje kao kasikaru muko moja predji na Dobrica2x ispo u odbrani, resio ga Lukaku. Sad i Nvora opet IQ 70, ajte bre u kurac