Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

3 minutes ago, kralj said:

Juče ga je Saša stavio da čuva Petruševa 1 na 1, bolje da ga je ubio.

Ali bukvalno... Nije da ima neke minute, ali juče je delovao kao igrač koji je prestao da igra basket pre 5 godina...

• Replies 18.4k
  • Views 823.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

22 minutes ago, sasha said:

Kad napuni 65 godina

Znači, još dve godine ...

Posle godinu dana provedenih u moskovskom CSKA, Dejan Davidovac vratio se u Crvenu zvezdu. Kako se navodi na sajtu crveno-belih, potpisao je ugovor na tri godine, do kraja sezone 2025/2026.

Moraćemo bez Harpera ovu ključnu nedelju, uspeo je nekako da strada na fudbalskoj reprezentaciji. isuse

Taman kad se vrati kreće venecijansko bijenale, ako to bude ispratio, idealna je prilika da obnovi članarinu i odsustvuje do kraja sezone.

Kad smo kod fajta, pustio sam malo uz autocad Mileta, Plavšića i Otaševića da mi sviraju dok radim. Kad god obratim pažnju tenzija između potonje dvojice je bezmalo fizički opipljiva.

Screenshot_20260331_183336_YouTube.jpg

29 minutes ago, kralj said:

Juče ga je Saša stavio da čuva Petruševa 1 na 1, bolje da ga je ubio.

Sad baš to komentarišem sa drugarom, nefer je bilo skroz prema Dedi ali nefer je i kad Jago juri da blokira Bejkona u tranziciji pa bude ko ga jebe što nije porastao.

Filip ga je urnisao, očekivano.

10 minutes ago, kralj said:

Moraćemo bez Harpera ovu ključnu nedelju, uspeo je nekako da strada na fudbalskoj reprezentaciji. isuse

Strašno, uvek nas ostavi kad je neki spektakl u najavi. Šta kaže modecinski tim, kad se očekuje povratak na topik stamenog Lija?

Ko će ga znati. Harper, draganče, napadaj - klasika, Sivi dom.

Koga nema bez njega se mora. Pa u tom duhu, da se nadovežem na njegovu konstataciju u vezi struke. Sale ne zabrlja ozbiljno, ali šta to je tačno? Ne osvoji ABA, ostanemo bez plej of u EL? Ili mora i KLS da smo promašili, mislim, ipak je uzeo kup, that's something...

I onda Sale selektira tim za sledeću sezonu. Kako bi to izgledalo? Naravno, neke stvari zavise od odlaska, pitanje je ko mora, ko želi, ko može...

Centre imamo, cenim da jedino Ebuka možda ode dalje, u tom slučaju mislim da će biti Plavšić kao treći centar, preporođen od pozajmice...

Pod ko mora, realno Deda i Yago

Pod ko može je gužva, ali mislim da postoji jedan koji hoće, a to je Kalina. Slušao sam ga kako je pričao da je već ovog leta bio spreman da napusti (barem ovaj) nivo košarke, i ode da živi u Holandiji i igra tamo...

Klauzulu za NBA Batler da zaboravi, što ne znači da se neće pojaviti neki EL tim. Ako se to desi, nisam siguran koliko bi Saletu bilo stalo do toga da ostane. Pogotovo zbog načina kako ga koristi na terenu, i ulogu iz zadnjih nekoliko utakmica. Nije čovek plej, nego skorer, ali to ne znači da mora sve sam 1 na 1, nego mora da igra tim za njega, da postoje akcije za njega ..

Kodi je save, samo ako on želi. Za Nworu ne očekujem veće ponude, previše atipičan igrač. Cenim da i za njega se couch neće mnogo cimati...

U Semija je ušao duh Branka kapitena, cenim da je i on safe... Karter takodje, nadam se da će sledeće sezone pokazati šta zna (jedan razlog više zbog kojeg mislim da će između Nwore i Batlera jedan otpasti).

Znači, drugi plej, ili ne daj bože dva će nam trebati, četvorka ili kombi something...

Edited by assignment

Auuu, koliko smo oslabljeni za derbi fantom

Jeziva je kampanja protivu Jaga, ne čudi ni da je ovaj rektor baš morao da se preziva Đokić.

1 hour ago, kralj said:

Jeziva je kampanja protivu Jaga, ne čudi ni da je ovaj rektor baš morao da se preziva Đokić.

Koliko dugo si smišljao ovu foru?

Nije zezanje, ova je za portfolio. murph

12 hours ago, MiddleClass said:

Auuu, koliko smo oslabljeni za derbi fantom

confused-math.gif

Ne igraju harper i uini fantom

Kad bre pre, pa juče sam prič...se svađao sa njima. Šta ti je život...

Elem, očekujem baš atmosferu linča, i bojim se da će biti veliko sranje ako nas ne krene. Jači smo sigurno, samo je pitanje kako mentalno uđemo u utakmicu. A voleo bih i da tribine ne budu odmah na nož sa sudijama. Aj da vidimo kako će suditi.