March 31Mar 31 12 hours ago, Moća said:Jaga opet seljaci napusavaju na instragramu Hejt sa ppp se prelio u medije
March 31Mar 31 13 hours ago, Moća said:Jaga opet seljaci napusavaju na instragramu To je kriv Saša jer je stvorio ovu teacher's pet situaciju. Da je Yago ostao kao treći-četvrti plej, sa minutima u ABA gde može da doprinese, niko mu reč ne bi rekao. Da generalno nije simpatičan ljudima, i ranije bi krenuo hejt.Ne pravdam internet bulije, naprotiv, odlepim kad vidim šta pišu igračima na IG i sl. Glupi kao noć i primitivni. Edited March 31Mar 31 by Valk
March 31Mar 31 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/miljenovic-sad-ili-nikad/540046Krenuli burek novinari sa tjeranjem Jaga i ubacivanjem Miljenovica u 12
March 31Mar 31 27 minutes ago, Valk said:To je kriv Saša jer je stvorio ovu teacher's pet situaciju. Da je Yago ostao kao treći-četvrti plej, sa minutima u ABA gde može da doprinese, niko mu reč ne bi rekao. Da generalno nije simpatičan ljudima, i ranije bi krenuo hejt.Ne pravdam internet bulije, naprotiv, odlepim kad vidim šta pišu igračima na IG i sl. Glupi kao noć i primitivni.Sigurno sve igrače pratiš..Ja imam neki prastari startap wannabe poslovni nalog, pratim samo Bolomboja i umirem od smeha kad god bi ga neko naterao da ispozira. Tamo nema disonantnih tonova, ako si preopterećna mogu da te zamenim kod njega. Inače, Boki fura bukvalno sve muške modne red flegove koji su mi se godinama kristalisali. Valeri i rasekotine na džinsu, japanke na muškom kvrgavom i mestimično maljavom stopalu i prugaste košulje na kratak rukav, ali on mi sa lakoćom obesmišljava kriterijume i skroz je simpatičan u svemu tome. Eventualno kod njega ne bih podneo neki belivuk look.
March 31Mar 31 1 minute ago, kralj said:Sigurno sve igrače pratiš..Ne, daleko od toga.Verovao ili ne, ni Motyja ne pratim.
March 31Mar 31 14 hours ago, Moća said:Jaga opet seljaci napusavaju na instragramu 10 minutes ago, MiddleClass said:https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/miljenovic-sad-ili-nikad/540046Krenuli burek novinari sa tjeranjem Jaga i ubacivanjem Miljenovica u 12 O ovome sam pricao juce kad sam pisao o umisljenim debilima koji preko drustvenih mreza i "medija" stvaraju nenormalan pritisak na klub, trenera i igrace demonstrirajuci usrano pravo na svoje usrano misljenje. Ova kretencina sa Mozzartsporta ocigledno ne kapira, na primer, koliko lose utice na timsku harmoniju hvaliti ili kritikovati bilo kojeg igraca poredjenjem sa njegovim saigracima koji sutra na terenu treba jedan drugom da cuvaju ledja i dodaju loptu. Nije uopste bitno da li je tekst u pravu i da li Miljenovic zasluzuje mesto u timu a ne Jago ili Karter, sutra ce iste ovakve bljuvotine od tekstova da se pojavljuju i o drugim igracima nakon jedne lose ili dobre utakmice.Mislim da je doslo krajnje vreme da se u Srbiji pravo na misljenje uslovi posedovanjem sertifikata da je osoba sposobna da misli. Dobro bi dosao neki opsti sestomesecni kurs iz elementarne logike za sve koji zavrse osnovnu skolu pa ako se polozi ispit na kraju kursa onda mozes na drustvene mreze. Ako se kurs ne polozi, zalim slucaj, misli u svoja cetiri zida.
March 31Mar 31 34 minutes ago, MiddleClass said:https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/miljenovic-sad-ili-nikad/540046Krenuli burek novinari sa tjeranjem Jaga i ubacivanjem Miljenovica u 12 Miljenoviću je agent Ražnjatović, a Yagu njegov zemljak Aylton Teschtrebalo bi da je jasno ko to tamo pujda
March 31Mar 31 Postoji razlog zašto mnogi savetuju sportiste da nemaju društvene mreže. Neke teniserke doslovno dobijaju pretnje smrću jer su neki tamo pukli tiket.Mož misliti. Svet je bolestan. Kritika je jedno, ali se izgubi svaka mera pristojnosti. Šta će tim ljudima društvene mreže? Sad ozbiljno. Na stranu sav bezobrazluk i uvrede, jel može neko lepo i razumno da mi pojasni (no dick jokes) zašto Yago ima prednost u odnosu na Miljenovića. Šta to Yago donosi našoj igri što Stefan ne ume? Ja sam sinoć video izuzetnu defanzivu Miljenovića uz nekoliko veoma sigurno pogođenih spot up šuteva, i to bez potrebe da gnjavi loptu 20 sekundi, u čemu je Yago poznat.Evo slušam. Uđite u Saletovu ludu glavu i pojasnite mi.
March 31Mar 31 1 hour ago, MiddleClass said:https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/miljenovic-sad-ili-nikad/540046Krenuli burek novinari sa tjeranjem Jaga i ubacivanjem Miljenovica u 12 Pa burek novinare treba sve vreme nazivati pravim imenima, bojkotovati ih, a ne davati im legitimitet i publicitet jer su eto...podkast ovo podkast ono, ovaj je lood al je smesan, ovaj ovo ono, radi za našu stvar i sl. A onda, bolidi bez elementarnog vaspitanja, sa agendama, krenu da tovare igrača tamo gde tome nije mesto, zlonamerno i sa apsolutno pogrešnim namerama.Jer su govna i djubrad po defaultu. Clickbite po strani.
March 31Mar 31 5 minutes ago, JPM said:Sad ozbiljno. Na stranu sav bezobrazluk i uvrede, jel može neko lepo i razumno da mi pojasni (no dick jokes) zašto Yago ima prednost u odnosu na Miljenovića. Šta to Yago donosi našoj igri što Stefan ne ume? Ja sam sinoć video izuzetnu defanzivu Miljenovića uz nekoliko veoma sigurno pogođenih spot up šuteva, i to bez potrebe da gnjavi loptu 20 sekundi, u čemu je Yago poznat.Tesko da ovde iko misli da Jago treba da ima prednost u odnosu na Miljenovica ali ako bih morao da se kladim na neko objasnjenje onda bi to bilo da je Miljenovic po karakteristikama dosta slicniji Kodiju od Jaga i da Obradovic zeli u tih nekoliko minuta kad je Kodi na klupi sasvim drugaciji ritam utakmice sa mnogo brze igre i napadanja reketa spolja, kako bi se otvorio teren za Batlera koji vodi tu drugu petorku. U teoriji Jago moze da ponudi takav tempo jer je izuzetno brz i ima siguran dribling, to je i pokazivao u prvoj sezoni kod nas, problem je sto je zbog svega sto mu se desavalo od leta izgubio samopouzdanje, okleva da ide do kraja kad napada reket i onda ili ostane na nicijoj zemlji pa odatle pokusava neka sumanuta dodavanja iz skoka ili uopste ne napadne pa ostane da hobluje parket po desetak sekundi. Takodje, procenti suta spolja su mu se bukvalno prepolovili u odnosu na tu dobru sezonu pa vise nije ni ta vrsta pretnje.Treba takodje razumeti da Miljenovic nije toliko dobar igrac koliko je juce izgledao, ne u smislu da ne moze da pruzi onakvu partiju jer ocigledno moze, vec u smislu da nema kontinuitet takvih partija. Nema to toliko veze sa statusom koji ima kod nas, u Megi u kojoj je redovno igrao sa velikim ovlascenjima takodje je imao velike oscilacije i igre kakvu je sinoc pokazao su dolazile jednom na cetiri-pet utakmica ali su ostale bile daleko ispod. Dubai ga je sinoc potcenio i platio je porazom. Da Stefan moze da pruza sinocnje partije u kontinuitetu ne samo da bi imao prednost u odnosu na Jaga vec bi mu i minutaza bila znatno veca.
March 31Mar 31 Jasno je da Stefan nije top igrac, to je Evrokup igrac kao i Yago. Ali u kontekstu nasih petorki, gde je prva sa Nworom i Kodijem a druga sa Karterom i Batlerom, ja mislim da je Stefan daleko bolji fit. Decko nije rupa defanzivno, veoma je cvrst u duelima, plus za razliku od Yaga nije zavisinik o davljenju lopte, on moze i da prenese loptu i preda je Butleru ili da organizuje napad sam.Plus je aktivan i na skoku.Miljenovic je bolji igrac od Yaga. Top igrac svakako ne, ali bolji.35 minutes ago, harper lee said:Obradovic zeli u tih nekoliko minuta kad je Kodi na klupi sasvim drugaciji ritam utakmice sa mnogo brze igre i napadanja reketa spolja, kako bi se otvorio teren za Batlera koji vodi tu drugu petorku. U teoriji Jago moze da ponudi takav tempo jer je izuzetno brz i ima siguran dribling, to je i pokazivao u prvoj sezoni kod nas, problem je sto je zbog svega sto mu se desavalo od leta izgubio samopouzdanje,E pa tu je problem. U teoriji. U praksi imas igraca koji davi loptu i onda uvali vruc krompir nekome a defanzivno ne postoji. Tvrdoglav je Sale, i kosta ga i kostace ga tek.
March 31Mar 31 5 minutes ago, JPM said:E pa tu je problem. U teoriji. U praksi imas igraca koji davi loptu i onda uvali vruc krompir nekome a defanzivno ne postoji.Tvrdoglav je Sale, i kosta ga i kostace ga tek.U praksi da je neko juce prvi put gledao Nworu i Batlera obesio bi se sto tu dvojicu igraca placamo vise od deset evra po sezoni. Mogu da budem samo devil's advocate, verujem i sam da je Obradovic opasno zavukao sopstvenom timu odlucujuci se za Jaga, pa da kazem da mozda on veruje da Jago moze ono sto je on zamislio da moze ali da iz razloga lose forme, niskog samopouzdanja i neredovne minutaze trenutno to sto moze ne pruza. Ponekad i najveci treneri umeju da upadnu u tunnel vision i da nastave da tvrdoglavo insistiraju na nekoj ludosti koju oni jedini vide kao genijalnost.Mislim, nije ovo nikakva nova prica, nismo @uini i ja bez razloga onoliko odlepili kad se Obradovic odlucio za Jaga a ne za Grejema ili Miljenovica. To je bila kapitalna sistemska greska koja ce nas vrlo verovatno kostati stelarne sezone a napravljena je zbog Obradoviceve bizarnosti i intelektualnog prenemaganja. Jago ovo nije zasluzio, decko je pokazao veoma visok nivo lojalnosti prema klubu koji ga placa i vidi se da ga sve ovo tesko pogadja, ali Dusko Ivanovic je svojevremeno lepo rekao da je Zvezda kosarkaski klub a ne socijalna ustanova. Teret koji je Obradovic natovario na Jagova ledja iz cistog kaprica je napravio od njega jos goreg igraca nego sto realno jeste.
March 31Mar 31 Juče ga je Saša stavio da čuva Petruševa 1 na 1, bolje da ga je ubio. Edited March 31Mar 31 by kralj