April 1Apr 1 7 hours ago, MiddleClass said:Ne igraju harper i uini Uini se brzo vraća u rotaciju, a harper će biti spreman kad bude najbitnije, za F4!
April 1Apr 1 Neozbiljni su, ne poštuju saigrače i ostavljaju ih na cedilu kao Radonjić. Posle će da se čude kad ih suspendujemo odavde, biće otkud to otkud to!
April 1Apr 1 7 hours ago, FPLS said:Na kraju je upitan i o Stefanu Miljenoviću, koji šansu dobija isključivo u ABA ligi."To je dobro pitanje, moram da se pozabavim time. Kada sam došao, nije bilo ni planirano da igra. Agent mu je rekao da možda nije pametno da bude ovde. Njegov razvoj je veliki kroz ABA i početkom sa Evroligom, kada smo imali velike probleme sa povredama, pa je igrao više zbog toga. Mnogo pričam sa njim, mora da zna da ne treba da bude samo skorer plejmejker, ne treba da on da 20 poena, već da ima dobru organizaciju i da pripremi akciju drugima. On ni u Megi nije imao tu vrstu saznanja, tamo je "šutni koliko hoćeš", znamo kako to funkcioniše sa mladim igračima u Megi. Evolucija od nečega što je čista dvojka do toga što više da probamo na jedinici, to dugo traje. Osvajao sam neke titule po Francuskoj, a osim jačine osvajanja titula tamo, bila mi je bitna i promocija Strazela kao mladog igrača, pun kvalitet je doživeo kroz naš zajednički rad. Iskreno se nadam da to radim i sada sa Stefanom. Neko će ga porediti sa Jagom. Jago je drugačiji tip igrača, on perfektno zna kako da kreira za druge i u tome je selekcija kada igra jedan, kada drugi. Stefan prvo kao čovek, a i kao igrač sigurno zaslužuje da igra", kazao je Obradović.Odavno nešto gluplje i bezobraznije nisam pročitao... Kakav šarlatan koji u jednoj izjavi se izasere po drugima, uzdiže sebe i još izlaprda gomilu nebuloza. Ko da ga Trump pravio, ili da je pohađao akademiju mladih lidera ove gamadi.
April 1Apr 1 53 minutes ago, sigurnost said:Obradovićeve izjave su vređanje zdravog razuma.Jesu. Ne budi kao on.
April 1Apr 1 10 hours ago, FPLS said:Na kraju je upitan i o Stefanu Miljenoviću, koji šansu dobija isključivo u ABA ligi."To je dobro pitanje, moram da se pozabavim time. Kada sam došao, nije bilo ni planirano da igra. Agent mu je rekao da možda nije pametno da bude ovde. Njegov razvoj je veliki kroz ABA i početkom sa Evroligom, kada smo imali velike probleme sa povredama, pa je igrao više zbog toga. Mnogo pričam sa njim, mora da zna da ne treba da bude samo skorer plejmejker, ne treba da on da 20 poena, već da ima dobru organizaciju i da pripremi akciju drugima. On ni u Megi nije imao tu vrstu saznanja, tamo je "šutni koliko hoćeš", znamo kako to funkcioniše sa mladim igračima u Megi. Evolucija od nečega što je čista dvojka do toga što više da probamo na jedinici, to dugo traje. Osvajao sam neke titule po Francuskoj, a osim jačine osvajanja titula tamo, bila mi je bitna i promocija Strazela kao mladog igrača, pun kvalitet je doživeo kroz naš zajednički rad. Iskreno se nadam da to radim i sada sa Stefanom. Neko će ga porediti sa Jagom. Jago je drugačiji tip igrača, on perfektno zna kako da kreira za druge i u tome je selekcija kada igra jedan, kada drugi. Stefan prvo kao čovek, a i kao igrač sigurno zaslužuje da igra", kazao je Obradović.Kakav idiot.
April 2Apr 2 Ovo kako je on napravio igrača od Strazela bukvalno ne može biti dalje od istine. Čovek je eksplodirao kod Spanulisa, Saša mu je davao minute na kašičicu. To je čak bio jedan od razloga što su ga išutirali iz Monaka, tretman Strazela je jako iritirao i upravu i navijače. Edited April 2Apr 2 by FPLS
April 2Apr 2 Opaaa krenuo skauting za sledeću sezonu. Sad da nagovore Majami da plaća Joviću 98% ugovora, a Vučević da raskine, i naši su.