March 30Mar 30 Bednik bedni jadnik jadni Isključivo zbog sujete neće da izvrši promenu jago -miljenović u rosteru.
March 30Mar 30 Iz ove perspektive u ABA ligi je trebalo "odmarati" Batlera i Nworu kako bi ekipa naucila da igra bez njih. Ovo sto obojica rade veceras je za zatvor a previse nam zavisi od njihovog ucinka. Edited March 30Mar 30 by harper lee
March 30Mar 30 2 minutes ago, harper lee said:Nwora je uzasan veceras, srlja iz gluposti u glupost sto u napadu, sto u odbrani.A jesi video teledirigovano dodavanje Dedi preko cele odbrane Dubaija? Ja nisam verovao da on to može, već sam video loptu u 7. redu tribina, al ona je pronašla Dedu kao navođena.
March 30Mar 30 Just now, Nikodije said:A jesi video teledirigovano dodavanje Dedi preko cele odbrane Dubaija? Ja nisam verovao da on to može, već sam video loptu u 7. redu tribina, al ona je pronašla Dedu kao navođena.Zato Batler 0 asist.
March 30Mar 30 Just now, Nikodije said:A jesi video teledirigovano dodavanje Dedi preko cele odbrane Dubaija? Ja nisam verovao da on to može, već sam video loptu u 7. redu tribina, al ona je pronašla Dedu kao navođena.Posle je sa poda bacio spektakularno precizan pas pošto su ga oborili i svirali faul.Filip nas rutinira, prosto deluje nemoguće da igra za Dubai.
March 30Mar 30 Just now, kralj said:Posle je sa poda bacio spektakularno precizan pas pošto su ga oborili i svirali faul.Filip nas rutinira, prosto deluje nemoguće da igra za Dubai.Al prethodno je naterao čak i gospodina Golemca da urla na njega, prvi put da sam video Golemca da urla
March 30Mar 30 4 minutes ago, sigurnost said:Obradović hoće da Batller umre na terenu.Umiremo i mi pored ekrana od njegove kosarke
March 30Mar 30 3 minutes ago, Nikodije said:Al prethodno je naterao čak i gospodina Golemca da urla na njega, prvi put da sam video Golemca da urlaMa jasno, competitive ratio mu je u minusu u odnosu na talenat, ali je poezija kad veže ovako 3 najrazličitija napada bez napora.