March 30Mar 30 6 minutes ago, Segundo said:Pre 3,4 godine sam se prepirao sa ortacima partizanovcima koji su tvrdili da Zeljko moze da uzme bilo koji klub u EvropiOvo su mnogi tvrdili, ali u trenutku kada je dolazio u KKP nije bio bas mnogo trazen, a svakako ne medju top timovima. Znaju mnogi klubovi da je on "has been" trener.Ako mi Xavi Pascvala nismo doveli nego smo uzeli Sasu, ja nemam ni 1% nadu da cemo dovesti Itudisa. Sanse nema.
March 30Mar 30 Koga god da uzmemo, nadam se da bi Saša i Sfero otišli na jedno lepo i iscrpno krstarenje skupa. Imaju ugovor i za sledeću sezonu pa da oko prvog napune frižider.
March 30Mar 30 koji to klubovi znaju da je željko hasbeen, name & shame; željko je demonstrirao jednu od najboljih igri nekog kluba tokom sezone u skorije vreme, tako da su ti klubovi budale, ukoliko postoje u realnosti
March 30Mar 30 To sa Sasom je bilo vise jer smo posle stranca na klupi, morali za trenera stubs srpstva postaviti domacina, jer samo on zna sta je Zvezda...
March 30Mar 30 2 minutes ago, assignment said:To sa Sasom je bilo vise jer smo posle stranca na klupi, morali za trenera stubs srpstva postaviti domacina, jer samo on zna sta je Zvezda...Ne baš, Saša je F4 trener, Zvezda je od svih prethodnika along those lines imala samo Karija, Zmaga i Sferoa.Ja Sašu nikada nisam voleo, ni na jednom jedinom nivou, al on je zavredeo trenerski renome koji verovatno i prevazilazi klub veličine Zvezde.
March 30Mar 30 29 minutes ago, kralj said:Koga god da uzmemo, nadam se da bi Saša i Sfero otišli na jedno lepo i iscrpno krstarenje skupa.Imaju ugovor i za sledeću sezonu pa da oko prvog napune frižider.Nije redak slučaj da klubovi imaju po nekoliko trenera na platnom spisku, ali za nas jeste problematika ako iznova i iznova pravimo iste greške. Dakle, odluka se donosi ili nakon završetka sezone u Evroligi (kad god to bilo) ili nakon završetka sezone u ABA ligi. Ako mi ponovo čekamo da se sklopi ekipa za sledeću sezonu pod parolom pune podrške Saši, a onda ga otpustimo na istu foru kao Grka, mi smo u debelom mentalnom problemu.Jel su se znali ciljevi kada je Saša dolazio? Jesu. Ne moraju se komunicirati sa navijačima ali znaju šta su dogovarali. Prema tome, ako se ne ispune, doviđenja.
March 30Mar 30 19 minutes ago, kralj said:Ja Sašu nikada nisam voleo, ni na jednom jedinom nivou, al on je zavredeo trenerski renome koji verovatno i prevazilazi klub veličine Zvezde. Aha, vidimo njegov renome i kvalitet...
March 30Mar 30 Zvezda ima, koliko, 3 utakmice u plej ofu Evrolige. Saša ima F4 i osvojen Evrokup. Ok, ne gleda se toliko simplifikovano, ali KKCZ nije veliki evropski klub, već klub koji trenutno ima novca i ne mnogo logističke logike. Dakle, nama samo novac ne nedostaje. I navijači. Ali vođenje kluba i sve ostalo nedostaje.Tako da tvrdnja da je Saša veće ime od kluba KKCZ nije baš neosnovana, može se diskutovati ali svakako nije nebuloza.
March 30Mar 30 3 minutes ago, JPM said:Zvezda ima, koliko, 3 utakmice u plej ofu Evrolige. Saša ima F4 i osvojen Evrokup. Ok, ne gleda se toliko simplifikovano, ali KKCZ nije veliki evropski klub, već klub koji trenutno ima novca i ne mnogo logističke logike. Dakle, nama samo novac ne nedostaje. I navijači. Ali vođenje kluba i sve ostalo nedostaje.Tako da tvrdnja da je Saša veće ime od kluba KKCZ nije baš neosnovana, može se diskutovati ali svakako nije nebuloza.Klub je solidno vodjen, ne vidim tu neke nedostatke, sem ono sa Kampacom pre dve godine... Dolasci uglavnom bili dobri u poslednje vreme (sem Sabaza, ali ko bi znao, vidi pod komsije)...Sasa je sa Monakom stigao do F4, super je to, i dobio nogu. Ako jednog dana treba da nadje novi angazman, videcemo koliki je taj renome u realnosti...
March 30Mar 30 Kako je solidno vođen? Dati punu podršku Janisu nakon blamaže od Spartaka u domaćici, kada smo bili kompletni i onda ga otpustiti nakon pandemije povreda nakon dva kola evrolige?Gde je tu logika? Klub nam vode diletanti, samo što se pare sipaju pa se ne vide greške.
March 30Mar 30 18 minutes ago, assignment said:Aha, vidimo njegov renome i kvalitet...Pa vidimo jbg, klub igra jednu od najuspešnijih sezona u istoriji. Veruj mi, ni meni se ne sviđa Saša, imam brdo zamerki koje pitaj boga jesam li kvalifikovan da ih uopšte pravilno konstruišem, ali čak ne bih mogao da kažem da je blago underachievovao u odnosu na budžet, kvalitet igrača i generalno snagu tima koji nit je selektirao niti je na pripreme odveo. I meni dođe da izdevetam Middle Classa kad mi napiše bravo Zvezdo sa onim boze me sacuvaj tufnama i kad pise da treba da uzivamo posle poraza u produzetku, ali ciganski strogi kriterijumi su i preko te njegove ne tako naivne mere uznemirujući, pored toga što su toksični. Ne smem ni da pomislim kako bi izgledalo da imamo neku zver poput Žoca, pa da sve ovo ode u afirmativnu krajnost. To tek ne bih podneo. Ekstremni hate mi je kud&kamo miliji od ekstremnog lovea.
March 30Mar 30 4 minutes ago, JPM said:Zvezda ima, koliko, 3 utakmice u plej ofu Evrolige. Saša ima F4 i osvojen Evrokup. Ok, ne gleda se toliko simplifikovano, ali KKCZ nije veliki evropski klub, već klub koji trenutno ima novca i ne mnogo logističke logike. Dakle, nama samo novac ne nedostaje. I navijači. Ali vođenje kluba i sve ostalo nedostaje.Tako da tvrdnja da je Saša veće ime od kluba KKCZ nije baš neosnovana, može se diskutovati ali svakako nije nebuloza.Na stranu neprijatnost oko takve vrste idolatrije (ni Zeljko Obradovic nije veci od Partizana, kamoli Sasha Obradovic od Zvezde) naravno da Sasha nije vece ime od Zvezde. U Zvezdi su karijeru pocinjala imena poput Nebojse Popovica, Aleksandra Nikolica, Radomira Sapera i Bore Stankovica, to su ljudi koji su prakticno osnivaci moderne evropske kosarke i jugoslovenske skole kosarke u organizacionom i strucnom smislu. Sto se vodjenja kluba tice, tebi i danas na mestu tim menadzera sedi arguably vece i uticajnije kosarkasko ime od Sashe Obradovica.
March 30Mar 30 1 hour ago, assignment said:To sa Sasom je bilo vise jer smo posle stranca na klupi, morali za trenera stubs srpstva postaviti domacina, jer samo on zna sta je Zvezda...Cuti, dobro smo prosli. Ovdje su neki zazivali pokojnog Alimpija
March 30Mar 30 1 hour ago, uini said:ne slažem se sa mišljenjem, što ne znači da sam u pravu.po meni bi željko čekao najdalje 3x meseca i to zato što može da bira kao malo ko.željko je klasa za sebe, pjax euro basketa, itudis je klasa ispod ali i dalje neko ko neće čekati duže od par meseci i to zato što je birao koji el tim mu odgovara.Razmenjujemo misljenja, ne mora niko biti u pravu.Nije mi pominjanje Zeljka islo ka tome da li je najbolji ili je njegovo vreme proslo, pisao sam o datom momentu gde nije bilo realno da neko od top timova uruci otkaz svom trenutnom treneru, jer se ukazala prilika da se dovede drugi, bolji. A svakako on ne bi otisao u neki Asvel, jer je uletela dobra prica i ambicija.Tu sam povukao paralelu sa Itudisom, jer mislim da ni sada ovi najbolji timovi nece menjati svoje trenere, a ovi koji budu menjali, pa prosto, nece ih biti veliki broj, a on kao jedan iz tog esalona ispod creme da la creme isto tako nece otici u pomenuti Avsel npr, vec ce sacekati da se ukaze neka bolja prilika. Jer tu priliku nece da mu daju ovi koji imaju vec svoje trenere, dobre rezultate, dugotrajnost u klubu i sl.
March 30Mar 30 26 minutes ago, kralj said:Pa vidimo jbg, klub igra jednu od najuspešnijih sezona u istoriji. Veruj mi, ni meni se ne sviđa Saša, imam brdo zamerki koje pitaj boga jesam li kvalifikovan da ih uopšte pravilno konstruišem, ali čak ne bih mogao da kažem da je blago underachievovao u odnosu na budžet, kvalitet igrača i generalno snagu tima koji nit je selektirao niti je na pripreme odveo. I meni dođe da izdevetam Middle Classa kad mi napiše bravo Zvezdo sa onim boze me sacuvaj tufnama i kad pise da treba da uzivamo posle poraza u produzetku, ali ciganski strogi kriterijumi su i preko te njegove ne tako naivne mere uznemirujući, pored toga što su toksični. Ne smem ni da pomislim kako bi izgledalo da imamo neku zver poput Žoca, pa da sve ovo ode u afirmativnu krajnost. To tek ne bih podneo.Ekstremni hate mi je kud&kamo miliji od ekstremnog lovea. Po meni ovo ima vise do kvaliteta rostera i igraca, ali kao sto rekoh, Sale nije dosao da nas pocasti svojim kvalitetom. Da sam zloban rekao bih da nije bila slucajnost kada je zvalavio parket prilikom gostovanja sa Monakom... Ali 100 ljudi, 100 cudi....