Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Pobedicemo i oni to znaju

1104_kosarka-crvenzvezda-ivanovic_f.jpg

• Replies 18.4k
  • Views 823.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

image.png

stari kepec

vs

novi kepec

image.png

EL

To su robijaški fazoni.

Problem je što je on na slobodi, za nanošenje teških telesnih povreda prošao sa ukorom razrednog starešine i četvorkom iz vladanja.

Edited by sigurnost

Pa dobro, nije ubio kolima nikog ili tako nesto

Just now, Ratamahatta said:

Pa dobro, nije ubio kolima nikog ili tako nesto

Ili izbegavao služenje JNA uz lažni psihijatrijski nalaz?

20 minutes ago, Valk said:

Ne znam šta je izjavio ali svakako je Karlik od povratka The Faktor Partizana i ide all in, i na terenu i u medijima. Ako mu je cilj da motiviše svoje saigrače, navijače, Ostoju u pisanju nula - očigledno radi posao. Evo nadam se da će da preuči u tom motivisanju i da prenese to i komšijama.

Izjavio je kako Partizan mnogim timovima kojima su pobede bitne za plasman u ovim trenucima zagorčava život, i da bi dao sve na svetu kad bi to ponovili protiv Zvezde. Ništa epohalno, i ništa što svaki kršten košarkaš večitih nema u glavi, samo je Karlik to naglas rekao, pa je eto možda zato problem. Portali naravno preneli kako Karlik ne želi da Zvezda uđe u plejof, da malo zamaste, ali rekao je onako kako sam gore napisao.

Meni je to jedini ispravan način razmišljanja. Ajde da je domaći igrač, pa kao navija za srpske timove u Evropi (lol), ali stranac nema baš nikakav razlog da želi komšiji da dobro gura na svim frontovima. D

39 minutes ago, Ratamahatta said:

Pobedicemo i oni to znaju

image.png

samo treba malo korigovati text i poslati obradu da se motiviše za preostale bitke u el

CROATIAN HYDROISOLATION

BEST ISOLATOR IN DALMATIA

na "pali brenerom bitumen" ga jasno vidim kako cepa onaj go-to potez batica na rejvu & precednika na rendom mitingu onaj lecgo pesnicama i rukama

Sve jasno, izjava za slučaj da mu grobari nisu dovoljno ikona i oltara do sad izradili (za shrine će da se ubriše, to je trajno rezervisano) lol

Ma nema veze, rekao je naglas ono što je spiritus movens na Balkanu, no biggie. Evo ja se nadam da će bar na nečije uši u Zvezdi da padne taj motivacioni govor, hvala Karliku Džounzu.

@Mindaugas Žukauskas

Edited by Valk

Meni je sada vremenom fascinantna činjenica kako su Sferu razapinjali jer ne poštuje domaće igrače, reprezentativca Dobrića, srce Zvezde Davidovica... Sada pod Obradovićem ni reč... Znao sam naravno i tada da je to BS, jer je Grk stranac u pitanju, a danas nam čak ovde stižu neki padobranci da brane Saleta na opravdane kritike njegovog trenerskog umeća, i zahteva se blind loyalty... Toksično...

Meni i dan danas nije jasno zbog čega je tačno Sferopolus posle "samo" tri poraza zamenjen... A u tom momentu nam je pola rostera bilo na bolovanju...

45 minutes ago, sigurnost said:

To su robijaški fazoni.

Problem je što je on na slobodi, za nanošenje teških telesnih povreda prošao sa ukorom razrednog starešine i četvorkom iz vladanja.

Šta si se usrao, ako budete bolji u derbiju, dobićete. Još je rano za paniku.

2 minutes ago, copkillah said:

nije nama frka od partizana u ovom trenutku, vi ste jedni od nekolicine po redu rasporeda. frka nam je od nekih fundamentalnih grešaka, koje će se izvesno ponoviti da li u plejinu ili plejofu - odnosno, uspeh će zavisiti mnogo više od toga da li će xy šut ući, nego od plana trenera. to je cela naša muka i golema je.

To izmilelo iz jazbina, blokiraš ih oni se opet pojavljuju.

5 minutes ago, sigurnost said:

To izmilelo iz jazbina, blokiraš ih oni se opet pojavljuju.

Niko te nije blokirao, ovde ne postoji blok unsure

20 minutes ago, copkillah said:

Nesigurnost? fantom

Imate Đurišića na Areni 1