March 30Mar 30 U prvom smo bili drugi tim sa Kalinom i Miljenovićem. Potpuno druga energija na terenu, s tim što je mali poludisperzija širi na jednog do sebe, a Kalinari ful.
March 30Mar 30 13 minutes ago, harper lee said:Koliki god je ovaj Bejkon privatnik rado bih ga imao u timu jer bas ima takmicarski...+1, i ja bi ga takodjer rado video u Zvezdi. Ima 30 godina u jeku snage...
March 30Mar 30 4 minutes ago, Dankan Ajdaho said:On je bio glavni razlog za raspad Paoa pod Radonjom pre dve godine.Umlatio nekog od domaćih igrača u svlačionici, pa ga najurili ... zahebana glavudža.
March 30Mar 30 Kaboklo najgluplji igrač u istoriji sporta ispred drugog pulena Ace Petrovića Dos Santosa.
March 30Mar 30 2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Koliko je mučno gledati Jaga, tuga.Toliko mi je bio simpatican, sad dobijem napad besnila kad ga vidim kako hobluje parket.
March 30Mar 30 1 minute ago, sigurnost said:Kaboklo najgluplji igrač u istoriji sporta ispred drugog pulena Ace Petrovića Dos Santosa.Grekori Pek, Jago, Lorens Olivije i Bruno Kaboklo u kultnom filmu - Momci iz Brazila
March 30Mar 30 Ovo kako smo se mi samoubili ovim povratnim loptama izucavace se u svim skolama kosarke.
March 30Mar 30 Obradović je jednostavno imbecil. Pokojna mačka Ljubica bez ikakve ironije i sarkazma bolje vodila tim.
March 30Mar 30 Dobro se setio Sale da seriju 0:14 seče Tajm autom... Koliko gluposti i izgubljenih lopti... Batler od posete roditelja mic po mic ugasio šut, evo sada konačno jedna trojka...
March 30Mar 30 Just now, assignment said:Dobro se setio Sale da seriju 0:14 seče Tajm autom... Koliko gluposti i izgubljenih lopti... Batler od posete roditelja mic po mic ugasio šut, evo sada konačno jedna trojka...Sekao je vec jednom.