March 30Mar 30 Aj' što laže da nije dirao, nego traži i čelendž, koji bi izduvali, a sve to na 1sec do kraja napada..Bravo Aleksa!
March 30Mar 30 Ja sam ok sa ovakvim Riverom za sledecu sezonu ako potpise klauzulu da ne noze da ima sljokice i lak u kosi. Ovakva frizura je ok.
March 30Mar 30 Koliki god je ovaj Bejkon privatnik rado bih ga imao u timu jer bas ima takmicarski karakter.Veliki Nedavac Lopti, Dzordan Nwora. Ona sekvenca kad je zaglavinjao u kontri pa na kraju izvukao faul je Nwora in a nutshell. Edited March 30Mar 30 by harper lee
March 30Mar 30 Ko je Fernandez kod nas? Sad vidim dao 10 poenaRivero. Svašta ću naučiti Edited March 30Mar 30 by MeanM@
March 30Mar 30 Just now, MeanM@ said:Ko je Fernandez kod nas? Sad vidim dao 10 poenaVerovatno Rivero.Ili je mozda Jago Dos Santos Rodrigez Domingez Fernandez zvani Ciko.
March 30Mar 30 1 minute ago, harper lee said:Koliki god je ovaj Bejkon privatnik rado bih ga imao u timu jer bas ima takmicarski karakter.Veliki Nedavac Lopti, Dzordan Nwora. Ona sekvenca kad je zaglavinjao u kontri pa na kraju izvukao faul je Nwora in a nutshell.Meni je isto Bacon baš gotivan igrač, skoro sve skillse ima. Naravno kao i većina vrhunskih napadača popriličan je privatnik.
March 30Mar 30 2 minutes ago, hrkljush boys_2 said:Meni je isto Bacon baš gotivan igrač, skoro sve skillse ima. Naravno kao i većina vrhunskih napadača popriličan je privatnik.Bejkon ima telo za 30ppg, 7-8 RPG i 4-5 asista jer je ogroman, ima odlicnu tehniku i ulaz.Ali je teska promaja u glavi, veca od Nwore i bukvalno ulazi u sekcence u kojima kao da pokusava da sutne sto tezi sut.Sto dalje od nas.
March 30Mar 30 9 minutes ago, hrkljush boys_2 said:Meni je isto Bacon baš gotivan igrač, skoro sve skillse ima. Naravno kao i većina vrhunskih napadača popriličan je privatnik.Njega bije los glas jer je godinama pravio probleme gde god da je igrao, deluje ove godine da je konacno resio da shvati da je kosarka timski sport.